2019. február 28., csütörtök

Nagy szőrű szőnyeg

Kerek, klasszikus, modern, nagyméretű, shaggy és gyerekszőnyegek széles választékban. Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból! A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát.


A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban. Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat.

Nézz körül online vagy az áruházakban! Puha tapintású, hosszú szálú shaggy szőnyegek többféle méretben, outlet áron. Tekintse meg kínálatunkat online, rendeljen kedvező szállítási feltételekkel! Nem is gondolt rá, hogy akár a konyhába is kerülhetne szőnyeg ? A technológiai újításoknak köszönhetően erre is van mód!


Fedezze fel strapabíró, könnyen kezelhető, mosható konyhai szőnyegkollekciónkat! Szőnyeg az otthon egyik ékköve. Otthonunk lakberendezésében meghatározó, hogy milyen szőnyeg kerül a padlóra.

A helyiség stílusa előre vetíti a szőnyeg színét, mintázatát vagy anyagát. Legtöbbször szőnyeg. A puha tapintású Shaggy vagy másik nevén bozont szőnyegek egyszerre biztosítanak kényelmet és dizájnt otthona számára. Egyedi kialakításának köszönhetően nagymértékben javítja családja és vendégei komfortérzetét, hiszen puhaságának köszönhetően akár a szőnyegre ülve is kényelembe helyezhetjük magunkat.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Eladó egy nagy méretű, rövid szőrű bézs szőnyeg áron alul. Egy általános tisztítás ráfér, de ezen felül hibátlan állapotú. A minta közepén nagy , csillag alakú medalion, ez szinte teljesen kitölti a belső mezőt.


Az összekötő indákat csak helyenként fedik levelek, virágok. Egyes daraboknak már szélesebb a kerete. Modern nappali Shaggy szőnyegek széles választéka. Kiszállítás Vidékre.


Vidékre futárszolgálattal küldjük szőnyegeinket. A futár - óra között szállít. Országos kiszállítás - 2. Ft ( több darab esetén is ).

A shaggy szőnyeg meleg, puha és olyan hatást kelt, mintha csak egy bozontos szőrű kutyus feküdt volna végig a padlónkon. Hálóba és nappaliba ideális, és minden olyan központi helyre, ami szem előtt van, ám hosszú szőnyegszálai miatt kényes, ezért ezt is vegyük figyelembe elhelyezése során. Tartózkodj a nagyon világos natúr színektől és a nagy szőrű szőnyegektől, mivel ezen azonnal feltűnnek a foltok és a különböző szennyeződések.


Helyette közép-tónusú vagy élénk színű mintákat válassz, amik elrejtik az apró szépséghibákat. A manapság is oly nagy sikernek örvendő szőnyeg , a nyírt szőnyeg Ha szeretné hogy lakásod egyszerre legyen modern, stílusos, de mégis otthonos, akkor tedd barátságosabbá szőnyeggel! Webáruházunkban különböző stílusú és méretű nyírt szőnyegek közül választhatod ki az otthonodba illőt. Ligne Lalee minőségi hosszú szőrű szőnyeg nagy méretü 1x 2Eladó a képeken látható, Ligne Lalee minőségi nagyon hosszú szőrű szőnyeg , a képen látható állapotban, egy esetleges tisztítás ráfér! Kínál Nagy méretű, hosszú szálú szőnyeg : Hosszú szőrű zöld szőnyeg.


Hibátlan, újszerű állapotban. Együtt és külön is elvihető. Ft, a db együttes megvásárlása esetén 18. Megnézhető, elvihető Béke tér, Árpád-hí Kika áruház közvetlen közelében.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A termék kifejezetten a lakás nagy felületein való egyszerű használathoz van kifejlesztve. A tisztítópor gyors szárító hatásának köszönhetően a szőnyeg csupán perc alatt megszára remek illatot hagyva a szőnyegen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések