2019. február 14., csütörtök

Magasfényű fehér munkalap

Kezdődött az uni ( fehér , vanília, bordó) színekkel, de egyre nagyobb teret hódítanak a magasfényű lapok palettáján a fadekorok (zebrano, wenge, makassar stb). Bátran kombinálódik a tükörfényes front felület a matt korpusszal , ahogyan a nagy konyhagyártók is egyre nagyobb számban debütálnak a merész színekben pompázó magasfényű kreációikkal. Front fehér bútorlap D1PS10.


Ez a termék nem része kirendeltségünk raktárprogramjának, csak rendelésre elérhető. Alpine HG- magasfényű fehér munkalap , AVATO Alpine HG magasfényű munkalap 38mm vastagsággal, egy hosszú oldalon R6-os gömbölyítéssel alul-felül.

Nálunk a fiókrendszerektől a kamravasalatokon át a fogantyúkig igazán. A magasfényű bútorlapokat natúr 18mm-es MDF lapból gyártják. Egyik oldalon magasfényű PVC fóliával, a másik oldalon, fehér melaminnal laminálják.


A munkalap a konyha egyik kulcsfontosságú része. Jelentősen meghatározza a konyha megjelenését, lehet szó kezelt fa, kő vagy kerámia munkalapról. Az EGGER egy olyan munkalap választékot fejlesztett ki, amelyben markáns struktúrák és dekorok közül válogathatnak.


A Robi Nagyker Kft.

Lengyel és Olasz import bútorok forgalmazásával foglalkozik. Bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra. Konyhai munkalapok, munkapultok készítése egyedi méret alapján. Egyedi postformingolt elemek gyártását. Harmonikus otthonra vágysz?


Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. Barna konyhai bútorlapos ajtólap, barna színű bútorlap váz, fehér színű konyhabútor alsó szekrény magasfényű ajtólap, grafit színű 38mm vastag munkalap , konyhabútor rejtett fém fogantyúval, letisztult modern formájú konyhabútor gyártás és beépítés. Konyha felső szekrény magassági mérete 73cm, szekrény.


Lábon álló kivitel a könnyebb tisztán tarthatóság érdekében, a lábak állíthatók, így kiküszöbölhető a padlózat esetleges kisebb egyenetlensége. Konyhaszekrény LINE sarok elem Bútorcsalád: LINE Kompatibilis ezen bútorcsalád bármely elemével. A teljes szekrény rejtett fogantyúkat tartalmaz, így maga a front egyben a fogantyú is. A fiókok, ajtók csendes záródásúak. A ajtó együtt nyílik.


A konyhaszekrényt lábakkal, alsó takarólécekkel szállítjuk.

Unsubscribe from butorspan? Valóban, a hófehér munkalap lenyűgözően szép, de csak abban az esetben, ha összhangot képes teremteni a konyha egyéb felszereléseivel. Ha arra gondolunk, hogy a hűtőszekrényünk, a tűzhelyünk vagy a mosogatógépünk is gyakran fehér színű, nem nehéz elképzelni, hogy egy fehér színű munkalap is lehet tetszetős és. Fehér akril konyhabútor butorspan.


Válassza ki az Ön számára megfelelő munkalapot a Praktiker kínálatából! Tölgy, nyír, beton vagy akár márvány alapanyagok között is válogathat. Szinkron mechanika rendszer segítségével könnyedén bővíthető.


Az asztallap alatt van elhelyezve a vendéglap, mely pillangó rendszerrel nyitható szét. Magasfényű fehér lakkozott MDF étkezőasztal, króm betét díszekkel. Az asztal masszív krómozott fém keretes talpazattal rendelkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések