2018. december 17., hétfő

Tetőlemez

Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat. Minden alapanyagunk európai gyártásból származik.


Az árak a kívánt méretre gyártás költségét tartalmazzák. Tprofil, bordamagasság mm.

Followers, Following, Posts - See Instagram photos and videos from Tetőlemez. Dunakeszi telephelyünkön saját teherautónkra a palettára gyártott cserepeslemezt. Köszönjük az idei évet is vásárlóinknak, akik minket választottak. Reméljük ha újra lemezre lesz szükségük, újra.


Palatető felújítás garantáltan nem lesz többé palatető beázás! Gerard tető építés, tetőfedés éves szakmai múlttal. A technológiai fejlődés által mind a felújítás, mind az új tető fedése esetében igazán kreatív megoldások születhetnek az előkorcolt tetőlemez , a trapézlemez vagy a cserepeslemez használatával, mert a kivitelező és a tervező egyaránt felhasználhatja a színes bevonatú, minőségi acélból készült tetőlemez.


A tetőfóliákat a magastetőknél a külső héjazat alatti rétegként alkalmazzák. Megakadályozzák a befújt csapadék (hó, eső) bejutását a hőszigetelő rétegbe és a tető teherhordó szerkezetébe.

Cégünk cserepes és trapézlemezek, illetve szendvicspanel és famintás kerítés lemez forgalmazásával és a hozzá tartozó kiegészítőkkel foglalkozik. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ipari és lakossági tetőlemez termékek. Prémium tetőfedő lemez gyártót keres?


A Swedsteel az ideális partner: ismerjen meg minket! Profi lemez tetőfedés. Get without the ads. Skip trial month free. Find out why Close.


Onduline hullámlemez felrakási bemutató Onduline Hungary. T- T- T- TTrapÉzlemez, SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Lakossági-, ipari ill.


Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazhatók. Miskolc, Fonoda utca 2. Blachprofiltetőlemez gyártó miskolci képviselete. How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02.

Minőségi MAGYAR trapézlemez közvetlenül a gyártótól! Elérhető árak, év garancia, országos kiszállítás. Element trapézlemezek egyedi méretre gyártva.


Trapézlemez fedéshez minőségi alapanyagokat használunk ezáltal a tetőburkolat több tíz évet kibír. Amennyiben nincs pontos elgondolása arról, hogy milyen típusú trapézlemezt szeretne, akkor szívesen segítünk kiválasztani az Ön és épülete számára legideálisabb lehetőséget!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések