2018. december 21., péntek

Falba futó tolóajtó

A különbség a részletekben van. Az ECLISSE vázrendszereknek kitűnő jellemzői (pl.: illesztés) vannak, amelyek megkönnyítik a beépítést megle. A piacnak régóta igénye van, egy kedvező árú, falnyílásmérethez rugalmasan alakítható és könnyen megvalósítható falban futó tolóajtó megoldásra. Falban futó tolóajtódat könnyen megvalósíthato viszonylag egyszerűen és elképesztően olcsón.


Ha hagyományos nyíló ajtót használ jelentős mennyiségű helyet veszít! A hagyományos nyíló ajtóhoz képest a tolóajtó rendszer minden lakótérben előnyösebb.

Kit Futura Universal – falban futó tolóajtó -vasalat Egy falban futó tolóajtó a helytakarékosság nagymestere. A hátránya, hogy az épített fal miatt nagyobb a helyigénye és a kiépített fal külön költségekkel jár, így drágább, mint a fal előtt futó tolóajtó. A falba szerelt tolóajtó rend. Felül egy sín tartja, amit el lehet takarni, de ha illeszkedik a belső környezet.


Kazettás álmennyezeti betétek, gipszkartonok, álmennyezeti tartószerkezetek, álmennyezet profil. Vásárlóink a beltéri ajtók megrendelésekor, az ajtók gyártásának megkezdésekor vehetik át a szükséges vasalatot. A vasalat beépítése egy.


Különbség továbbá , hogy tolóajtó zárhoz, tolóajtó kagyló kilincshez elő van készítve az ajtólap.

Az ajtólap alsó részén nútolás található, amely az alsó. Egyszárnyú falba futó tolóajtó tokszerkezet vakolható és gipszkarton falhoz. Eclisse Unico a gyártó alap modellje, mely a legjobb megoldást nyújtja a kihasználatlan helyek megszüntetésére, és tökéletesíti az otthona vagy irodája praktikus helykihasználását.


A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. A tolóajtó kagyló ovális vagy kerek formájú lehet. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.


Falba futó tolóajtó tokszerkezet osztott ajtóhoz vakolható és gipszkarton falhoz. Vevőink a beltéri ajtók megrendelésekor, az ajtók gyártásának megkezdésekor vehetik át a szükséges new space. Az Eclisse Unico tolóajtó szerkezet a egy anyagilag kedvező, de mégis minőségi választás ha falban futó beltéri ajtóban gondolkodik. Tolóajtó kiegészítők: Szinkronozó rendszer, Security profil.


Telescopica Estensione tolóajtó. Dupla kétszárnyú párhuzamosan egymás mellé falba futó tolóajtó tokszerkezet vakolható és gipszkarton falhoz. A másik elterjedt megoldás a falban futó tolóajtó. Ennél a kivitelnél a tolóajtó lapok nem a fal síkja elé, hanem a fal és egy előtétfal közötti fészekbe tolódnak be. Ez a megoldás bár építészetileg bonyolultabb feladat, mégis népszerűbb, hiszen így az ajtó melletti falfelület szabadon bútorozható.


Az egyik esetben a tolóajtó (vagy a tolóajtó szárnyai, ha kétszárnyú tolóajtóról beszélünk) a fal előtt tolható el azzal párhuzamosan, ezt a tolóajtót fal előtt futó tolóajtónak nevezzük. ECLISSE Unico vakolható falban futó tolóajtó összeállítása, beépítése és vakolása. ECLISSE falba futó tolóajtók segítséget nyújtanak a hely teljes kihasználásában.

A dupla ajtó szárnyai akár egy oldalra is csúsztathatók (a képen), vagy egy jobbra, egy balra. A rendszer elemei: egy falba építhető szerkezet, sín, görgők, átjáró keret fóliázott. MDF felülettel a Porta SYSTEM színválasztékából. Ezt a konstrukciót a gipszkarton falba építik be.


A teljes készlet a következőket tartalmazza: - falba építhető. SCRIGNO tolóajtó , egy- és kétszárnyú tolóajtó , egyenes és ívelt falban futó tolóajtó vakolt és gipszkarton falhoz, standard és egyedi kivitelben. Amennyiben választása falban futó tolóajtóra esik, akkor már az építkezés során oda kell figyelni a megfelelő hely kialakításra. Ez készülhet gipszkartonból, tégla falazatból, illetve a kereskedelmi forgalomban beszerezhető, speciálisan erre a célra kifejlesztett tolóajtó fogadó szerkezetet is alkalmazhat. MIND - falba tolható vagy nyíló ajtó, alumínium vasalatokkal, kerettel.


Megérkezett kínálatunkba a helytakarékosság koronázatlan királya: a FALBANFUTÓ TOLÓAJTÓ ! A “Laminált ajtók” termékcsoportjának kérhető ebben a kiviteli formában! A termékkör fix méretrendben készül, a rendszert gipszkarton falak közé ajánljuk építeni. A méretrendet alul találják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések