2018. december 5., szerda

Tekercses zsindely

A zsindely mindkét oldala APP modifikált bitumennel borított (plasztomer), külső oldalán színes gránithomok hintéssel erősített, belső oldalán polietilén fólióval kasírozott. Tekercses zsindelyek rendkívül kedvező áron! Magas fokú hajlíthatósággal rendelkező poliészterbetétes, bazaltzúzalékos lemezek.


Lapostetők, ferde tetők, palatetők felújítására kiválóan alkalmas modifikált zárólemezek. Termékeink között megtalál mindent ami a fával kapcsolatos! Bituline Easy tekercses zsindely a fatelep kínálatában.

A három levélből álló méhsejt vágású zsindely a természet egyik legismertebb geometriai alakzatával ruházza fel otthonunkat. A természet e remekműve, a méhkaptár természetes, komoly, harmonikus megjelenése miatt egyre több család otthonán látható zsindely. Legkedveltebb társított szín ehhez a formához az őzbarna.


A bitumenes zsindely ideális választás új épületekhez és régi tetőfelújításokhoz egyaránt, amelyek dőlésszöge 15°-tól 85°-ig terjed. A bitumen zsindely a gyors beépítés mellett szigetelési tulajdonságaival megtakarítást jelent. A zsindelyek m2-es csomagolása könnyű szállíthatóságot tesz lehetővé.


Kiváló minőségű, elasztikus, SBS modifikált tekercses zsindelyek érkeztek Olaszországból ezúttal hódfarkú mintás kivitelben is. A bazaltzúzalékos zárólemezek kitűnő megoldást jelentenek a lapos tetők, a ferde tetők és a palatetők felújítására.

Zsindely akció, olcsó zsindelyek, ajánlatok. ZSINDELY , alátétlemez, OSB lap, szellőző, tartozékok webáruháza. Házhoz szállítás (akár ingyen), akciós. Toronto öntapadó bitumenes zsindely Miért válasszak zsindelyt? Ha korlátozott a tető teherbírása alkalmazása különösen előnyös, mivel: könnyű hajlékony víz, por és légzáró Hol használhatom a bitumenes zsindelyt?


A zsindely felrögzítése hordozó rétegre történik ami lehet szárított deszka ,kellő vastagságú hajópadló ,vagy OSB lap is. A zsindely fedés alá úgynevezett alátétlemezt kell rakni ami üvegszál erősítéses és a kellő vízzárást biztosítja ,főleg kis lejtésű tetőknél. Mik a bitumenes zsindely előnyei? Megvédi a házat az időjárás, az eső, a hó hatásaitól.


Hihetetlenül jól alakítható, bármely formájú és dőlésszögű tetőt megépíthet vele. Változatos színeivel, mintázatával hasonlíthat egy. A zsindely , tetőzsindely az épületfedések piacán a kerámia cserepek után legszélesebb körben használt tetőfedő anyag. A tetőzsindely számos előnyt nyújt tetőfedőknek, háztulajdonosoknak, építészeknek és ingatlanfejlesztőknek egyaránt. Fő profilunk a tető.


Kastélyok, lakóházak, hétvégi házak, garázsok és melléképületek fedéséhez, kiváló minőségű tetőfedő anyagok óriási szín- és formaválasztékával várjuk kedves vásárlóinkat. A zsindely nagyon sok előnnyel bír, talán ennek is köszönhető, hogy óriási népszerűségnek örvend a világ minden táján és természetesen hazánkban is. A Norland zsindely kínálata rendkívül széles választéknak örven érdemes tehát ellátogatni az áruházunkba, hiszen a zsindely árak is kiválóan alakulnak.

A tető formájától függő mértékben változik a hulló anyag mennyisége is. Ezért van az, hogy két külön formájú tető aminek a felülete egyébként egyforma méretű, más mennyiségű anyagot kíván. A legsarkalatosabb problémát az jelentheti, hogy milyen tetőfedő anyaggal dolgozzon a tetőfedés során a szakember. Létezik kerámia tetőcserép, betoncserép, fémfedés, zsindely , de akár nádtető is szerepelhet a palettán. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


A Norland fatelep kizárólag jó minőségű fát kínál, hiszen érdeke, hogy ügyfelei megelégedjenek a választott és megvásárolt fa minőségével. A skandináv országokban nagy hagyománya van a fakitermelésnek, az időjárásnak és az óriási erdőknek köszönhetően az ott kitermelt faanyag kiváló minőségű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések