2018. december 11., kedd

Hungarocell hűtődoboz

Az expandált polisztirolhab azaz hungarocell hőszigetelés alapanyaga hőre lágyuló polimerizált sztirol, amely habosító anyagot és égéskésleltető összetvőt tartalmaz. A nagyrészt levegőből álló () hungarocell anyag kiváló hőszigetelő képességet mutat, jól alakítható, egészségre, környezetre nem veszélyes. IGLOO hűtőtáska, hűtőláda, hűtőbox, hűtődoboz.


Az USA egyik legkedveltebb hűtőláda márkája már Magyarországon is elérhető. Extra szigetelt hűtőbox.

Cégünk, a Délcell Kft. Hol kaphatok olcsón hungarocell hűtődobozt, ami házi klímának a készítésére alkalmas? Igen, nekünk is van hűtődobozunk, de nem a piknikezés vagy a strandolás szerelmeseinek.


Sőt, azt sem javaslom, hogy hosszú órákon keresztül romlandó élelmiszert tárolj benne, vagy, hogy egy laza családi kempingezésen alkalmával ezen ülve fogyaszd el a vasárnapi ebédből megmaradt rántott húsos szendvicset. A Strapa-Pack terméke valami egészen másra jó. Zselés mélyhűtőakkut is adok hozzá ajándékba!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Autóba, vagy ételhordásra is alkalmas ragasztott hungarocell anyagból készült, nagyon jól tartja a hideget akár órán keresztül. Hungarocell hűtőláda, hűtődoboz , kb. Felejtsd el a fóliákat itt a megoldás, amivel gusztusosan csomagolhatod el a hűtőbe helyezett élelmiszereket. A termoláda szilárd és folyékony étel szállítására egyaránt alkalmas.


Többféle méretben és kivitelben is gyártják, így megkülönböztetünk felültöltős és előltöltős termoládákat, amelyek minden esetben a gasztronorm azaz GN szabvány alapján készülnek. Vendéglátók, hideg- és melegkonyhák, közüzemi étkeztetők, gyorséttermek, ebédkiszállítók, cukrászatok, pékségek kedvenc csomagolóeszközeit széles választékában ajánljuk, a gazdaság. Fishing Time Horgászmagazin. Papír doboz hungarocell EPS betéttel. A doboz kiválóan alkalmas törékeny termékek szállítására.


A papírdoboz belsejében polisztirolbetétek vannak szabva különböző vastagságban. Mivel a polisztirol betétek nincsenek összeragasztva így a doboz nem alkalmas olyan termék szállítására ami levet ereszt. Hűtőbordás elektronikai doboz!


Nagyon nagy teljesítményű elektronikák hűtésére szolgáló hűtőbordás doboz. Belül nagy teljesítményű félvezetők (IC, FET, stb.)rögzítési lehetőség. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.


Kiskunlacháza, Rákóczi út 10.

Habosított polisztirol (EPS) dobozok és formák gyártása, forgalmazása, valamint rendezvényi vendéglátással és ital-automaták üzemeltetésével is foglalkozunk. Tárolásból adódóan enyhén nyomódott és karcolt állapotúak. Vásárlás: Hűtőtáska árak, eladó Hűtőtáskák. Akciós Hűtőtáska ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A METRO weboldala cookie-kat használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Az új METRO applikációval telefonja lehet az új digitális METRO kártyája.


Töltse le az alkalmazást és élvezze, hogy egy kézben tarthat mindent!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések