2018. december 11., kedd

Edzett üveg gyártás

Edzett üveg gyártás , rövid határidővel. Edzés előtt, a síküveget formára, és méretre vágjuk, élcsiszoljuk, lyukat fúrunk akár a tartószerkezetnek, üvegzsanérnak, pontmegfogós rögzítésnek, fogantyúnak és a méretek ellenőrzése után kerül edzésre az adott üveg. A megszilárdult üveg bár rideg és kemény anyag, de mégis a folyadékokra jellemző egyes tulajdonságokkal bír.


Az üvegnek a folyékony állapotból szilárd állapotba való átmenete megfordítható folyamat, azaz az üveg újraolvasztható. Gyártás során nyeri el a ráfestett festék által. A szivárvány összes színében megrendelhető.

Előnye a könnyen takaríthatóság, nincs fuga. Minden festett üveg hátulját biztonsági fóliázzuk. Gyakran edzett üvegből is kérik. Az edzett üveg egy különleges hőkezelési eljárás eredménye.


Gyártása az edzőkemencében történik, ahol az első fázisban kb. Az üveg a drasztikus hőingadozás hatására edződik meg. Ezáltal az üveglap hajlékonysága, súly, illetve. A normál float üveg , edzetlen, hőkezeletlen üveg.


A float üveg letemperálása egy olyan ellenőrzött hűtési folyamat, amely szerves része a float üveg gyártási folyamatának.

Az üveg külső felületén a lehűlés gyorsabb, ezáltal feszültségeloszlás alakul ki az üvegben. A hőszigetelt, thermo üveg =Két esetleg három réteg üveg , légmentes összeragasztva. Az üvegszerkezet vastagságát, a két üveg között található alumínium távtartó léc adja. Az alumínium távtartó hőhidat képezne az üvegek között, ezért a távtartót butil ragaszóanyaggal rögzítjük az üvegekhez.


Oszlopos üvegkorlát 5. Termikusan kezelt biztonsági üveg , vagyis edzett üveg (ESG). Nagyon gyakori eljárás, és bizonyos termékeknél elengedhetetlen feltétel. Zuhanykabinok, üvegkorlátok, járművek üvegei, bútorajtók készülnek ezzel az eljárással. Lényege az, hogy hőkezelés során az üveg szilárdsági jellemzői megváltoznak. Jellemző római használati tárgyak voltak a „sima” és mozaik-, illetve murrhaüvegből egyaránt készített bordás ivótálkák is.


A murrhaüveg (vasa murrhina) különböző féldrágaköveket utánzó, sávozott anyagú üvegtípus, a mozaiküveg különböző színű, méretű és formájú darabokból mozaikszerűen összeolvasztott üveg. Beépítés, gyártás Garanciával. Több mint féle katedrál, savmaratott, színes és homok-fúvott üveg illetve biztonsági, edzett és hőálló üveg a lakosság és a cégek részére.


Az üveg falként elválaszt és mégis átengedi a fényt, enged belátni mögé. Biztonsági üveg , bababiztos üveg 3fokig hőálló. A hőforrások közelében biztonsági ( edzett ) dekorüveg kerül beépítésre. A dekorüveg gyártási és beépítési határideje: 8-nap.


Dekorüveg, üveg falburkolat!

Hatalmas üvegválaszték, minőségi termékek, gyors, rutinos tervezés, gyártás , beépítés, elérhető áron. Termékválasztékunk a ragasztott biztonsági üvegek, edzett biztonsági üvegek valamint hőszigetelt biztonsági üvegek széles skáláját foglalja magába. A vállalkozásunk fő profilja a jármű üvegek gyártása, amely mellet még speciális felhasználásra is készítjük termékeinket.


Dangerous Cut down the 3year old tree in minutes - Fastest Skill Cutting Big Tree ChainSaw - Duration: 13:16. Szeretnénk kiemelni elsősorban, hogy munkánk minőségére fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. Minden üvegkorlátot úgy tervezünk meg és kivitelezünk, mintha saját magunknak készítenénk el. Az üveg korlát készítéshez laminált üveget haszná.


Egyedi üveg korlát készítés gyártás garanciával rövid határidővel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések