2018. december 21., péntek

Hajvilágosító festék

A házi hajvilágosító szer ezt követően hűtést igényel, így legalább negyed órára érdemes betenni a hűtőbe, majd azonnal használható is. A hajadat a természetes zsírréteg óvja a festék roncsoló hatásától, így sohase fess frissen mosott vagy vizes hajra. Tartsd be a használati utasítást, mindig használj kesztyűt, és végezd el az előírt allergiatesztet.


Csak olyan ruhában fess hajat, amit nem sajnálsz. Teríts a válladra egy törölközőt. Akárhogy is nézzük, beköszöntött a tél. A balatoni lángos vagy a tenger sós íze a szánkban, bronzos bőrünk és naptól kiszívott, egészségtől csillogó hajkoronánk egyre távolabbi emlék. De ilyenkor, decemberben sem kell elfelejtenünk a nyári szezon előnyeit – már ami a természetes szépségünket illeti.


A szürke, latyakos időben is olyan tincsekre vágysz, mintha. A boltokban kapható festékek hosszú távon tönkreteszik a hajat, ráadásul drágák. Most olyan módszert mutatunk, amivel nem csak frissebb, világosabb színt adsz hajadnak, de közben még táplálod is. Szerencsére létezik más útja-módja is a hajfesték eltávolításának.


Persze nem szabad tökéletes eredményre számítani, de akinek igazán fontos, hogy a hajszerkezetét ne roncsolja drasztikusan, esetleg tehet egy próbát. Nem egyszer fordul elő, hogy festés után nem tölt el boldogsággal, amit a tükörben látunk. Rosszul sikerült a festés, nem pont ilyen árnyalatra számítottunk, egyszerűen szeretnénk visszacsinálni az egészet. Az idő kerekét visszaforgatni nem tudjuk, de a hajból a festéket kiszedni szerencsére igen.


A Krémmánián lévő hajfestékek listája népszerűség szerint rendezve. Tartós hajszínezők - nagy választék, kedvező árak! Vásárolj ma a Rossmann Online Drogériában! Imádom ezt a kis csodaszert! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt.


Nektek milyen természetes hajvilágosító vagy festékkoptató módszer vált be? Méz, kamilla, fahéj, stb? Hallottam már olyanról, hogy ha mézet vízzel oldunk, kis mértékben hidrogén-peroxidot választ ki. Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatás, a személyre szabás és a forgalomelemzés céljából, és Ön hozzájárul a webhely használatához. Szakmai körökben ezt az eljárást koktélozásnak, radírozásnak i nevezzük.


A festett haj világosító korrekcióját akkor alkalmazzuk, ha a hajvégek sötétebbek lettek, vagy ha nem kívánt tónusok jelenhetnek meg a hajfestés folyamán. Nedves, mosatlan hajon ezt a koktélnak nevezett oldatot szoktam alkalmazni a festett haj felvilágosítására, mert lassan, egyenletesen. Hajfesték és oxidálószer. Gyors kiszállítás futárszolgálat által.


Szőkítők kategóriájából a legjobb árakon. További hajszínezők, hajfestékek, előhívók és fodrászkellékek előnyös áron. Schwarzkopf – a haj világa.


Akár hajformázásról, akár hajfestésről vagy a helyes hajápolásról van szó: itt mindent megtalál, amire a haja széppé varázslásához szüksége lehet! Hasznos tippek és trükkök a mindennapi hajformázáshoz, a lenyűgöző esti frizurákhoz vagy a professzionális hajfestéshez, lépésről-lépésre elmagyarázva, melyekkel az Ön kedvenc.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések