2018. december 9., vasárnap

Mályva színű szőnyeg

Szőnyegek, Készletkisöprés! Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso. Amelita Nyírt Mályva színű padlószőnyeg 4m széles. Vastag, süppedős kényelmes padlószőnyeg.


Padlószőnyeg akció havonta a szepszonyeg. Nem is gondolt rá, hogy akár a konyhába is kerülhetne szőnyeg ? A technológiai újításoknak köszönhetően erre is van mód! Fedezze fel strapabíró, könnyen kezelhető, mosható konyhai szőnyegkollekciónkat! LUXUS SHAGGY OUTLET! Extra vastag szőnyeg , a természetes anyagok kedvelőinek.


Használt szőnyeg , jó állapotban. A szőnyeg tiszta, a meghirdetése előtt ki lett mosva! Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről! Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. Mályva színű , egyedi struktúrával, egyedi belső mintázattal rendelkező padlószőnyeg, puha, finom szálakkal.


Lakossági jellegű felhasználásra ajánljuk. A ROCCO szőnyegek egyszínűek, vízszintes csíkokban mintázattal szőttek. Halvány, természetes színei belesimulnak környezetükbe. A mályva (old pink) színű ROCCO szőnyeg akár falvédőként, akár összekötő szőnyegként is használható.


Gumírozás mentes hátoldala kellemes. Szelin mályva szőnyeg. Csúszásmentes és mosható szőnyeg. Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe.


Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz (pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet. Click here to unsubscribe from Startapró. Modern mintás szőnyeg. Többi kategória, Otthon, kert, Lakástextil.


Sent using Reblinks. Gyerek mintázatú gépi szövésű szőnyeg. Otthonunk lakberendezésében meghatározó, hogy milyen szőnyeg kerül a padlóra.


Lounge (Whitewashed Oak) Természetes t. A helyiség stílusa előre vetíti a szőnyeg színét, mintázatát vagy anyagát. Legtöbbször szőnyeg. Betsey Bordó Nyírt Padl.


Webáruházunkban, a hagyományos stílusú, shaggy, filc, gyerek és modern padlószőnyeg választékunkban mindenki megtalálja az otthona és irodája számára a megfelelőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések