2018. december 10., hétfő

Akropol betonfesték

DECOSOL A KOPÁSÁLLÓ BETONFESTÉK ami minden igénynek megfelel! Aki hosszú távra tervez és nem akar felváló, lekopott betonpadlót nézegetni annak a DECOSOL a megoldás! Elsősorban tetőfedő pala helyszíni festésére készült, de jó kopásállósága következtében. A vevőnek mindig igaza van.


A belőle készült bevonat fagyálló, kopásálló, hosszú élettartamú.

A betonfesték idővel elkopik, felpereg. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Előnyös tulajdonsága alapján javasoljuk lábazatok, palából készült tetőfedő elemek (hullámpala, síkpala), beton, cementvakolat és cementkötésű faforgácslapok (betonyp) díszítő és védő festésére.


Tisztelt Vásárlóink! A webáruház termékeinek feltöltése folyamatosan zajlik. Akropol - pala, lábazat és betonfesték - kolor.


A festék külső és belső térben egyaránt alkalmazható.

Dekoratív járófelületre, pl. Csúszásmentesítő betonfesték bevonat, mely ajánlott elsősorban nagy kiterjedésű betonfelületre, lépcsőre és járdára egyaránt. Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa termékünket. BETON PAINT Pala-, lábazati- és betonfesték.


Joggal nevezhetjük környezetbarát falfestéknek, amely alkalmas a külső és belső fal,- és járó felületekre is. Vizes diszperziós műgyanta kötőanyagú lábazat, beton és palafesték. Az alapfelület szilár zsír, olaj, por és egyéb szennyeződésektől mentes, légszáraz - max. Különösen nagy gondosságot igényel a régi palafelületek tisztítása, mert a pórusos felületen a különféle gombák és mohafélék erősen megtapadnak. Ha a felület már korábban át volt festve, akkor az esetlegesen feltáskásodott, málló.


Barkácsszerszámok, -gépek. Ez a festék is színben kapható. A felvitt rétegek óra múlva átfesthetők.


Elõnyös tulajdonsága alapján javasoljuk lábazatok, palából készült tetõfedõ elemek (hullámpala, síkpala), beton, cementvakolat és cementkötésű faforgácslapok (betonyp) díszítõ és védõ festésére. Keresés a következőre: Kere. Felületi száradás: max.


Homlokzat-lábazat- betonfesték.

Fényes, jól tisztítható, korrózióvédő bevonatot ad. Benzin, olaj- és sózásálló, gyorsan száradó és ke. Betonlakk 1L Betonlakk 1L. Epox ceramizato ipari padlófesték.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Termék: Pala- és Lábazatfesték. A régi bevált Csúszásmentes Padló- és Teniszpálya Bevonat új néven.


Hívjon az ár miatt. Lakkbenzin higító Horváth. Ceresit CM Flexibilis csemperagasztó 25Kg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések