2018. december 27., csütörtök

Lapvibrátor gumilap

Zúzott kő, sóder, földnedves beton vibrációs döngöléséhez, valamint az elkészült térkő burkolatok véglegesítéséhez – gumilap kiegészítővel – a WACKER lapvibrátor minden igényt kielégít. A gumilapot az Eurokomax ST lapvibrátorra lehet felszerelni, külön rendelhető rögzítő szettel. Ha térburkolatot vibrálunk a gumilap megvédi a különböző térburkolatokat a felületi sérülésektől. Lapvibrátor gumilap db. Diesel lapvibrátor motor db.


Megyék, ahol van eladó lapvibrátor.

Budapest (20) Bács-Kiskun megye (1) Baranya megye (1) Csongrád megye (1) Fejér megye (3) Győr-Mos. Regisztráljon oldalunkon, hogy leendő ügyfeleli gyorsan Önre találjanak. Márkaképviselet – nem használt. Lumag termékek szélesválasztéka, lapvibrátor , rönkhasító, tömörítő, döngölőbéka, kőtörő, mini dömper, multifunkciós gép, hómaró, takarító.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A gumilap rögzítő szettel lehet rögzíteni a gumilapot az Eurokomax ST lapvibrátorhoz. Az oldal böngészésének folytatásával hozzájárul ahhoz, hogy ezeket a sütiket böngészőjében tároljuk.


LE -vel rendelkező motorral ellátott, összecsukható szállítókerekek kel és gumilap pal felszerelt. A lapvibrátor kölcsönzés minimális időtartama és fél óra.

Három és fél órás vagy annál rövidebb időre a bérleti díj, a napi bérleti díj -a. Ezt meghaladó időre a teljes napi kölcsönzési díj fizetendő. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Működési elve szerint, a különféle talajrészecskék összepréselésével tömöríti a talajt, ezzel elsimítva a hiányos, levegős részeket is.


Emellett, fő felhasználási területei az udvarok, parkolók, járdák, hiszen térkő burkolatok tömörítésére is alkalmazható. AGT PADVClapvibrátor gumilap Szilikon AGT PCLlapvibrátorhoz 20-PADVC10. Szállítási idő: nap.


Magyarországon -ban kőburkolatok alatti ágyazat felső részének tömörítésére és magának a kőnek a bevibrálására egy gumilap segítségével, a maradék -ban kisebb kátyúk javítására egy víztartály elhelyezésével, hogy az aszfalt ne tapadjon a vashoz. Angliában pont fordítva van és így már számomra. Megbízható, tartós szerszámok. Gumilap AGT PCLlapvibrátorhoz. Gyors szállítás, kedvező ár-érték.


A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. Katalógusunkban azt is jelezzük, hogy mely típusokhoz elérhető a víztartály vagy a gumilap. Kínálatunkban a gépek nagyon széles skálában elérhetők, kg- tól egészen 5kg tömegű gépekig, nagyon sok esetben víztartállyal illetve gumilappal is elérhetők.


A gépet egy 196cm³ hengerűrtartalmú 5LE teljesítményű Hecht OHV motor hajtja. Kezdőlap Rólunk Elérhetőségek Újdonságok Kölcsönözhető gépek Bérlési feltételek Keres.

Gyáli gépkölcsönző. A kizárólag a cégünk által gyártott HD lapvibrátor gyártását és fejlesztését folyamatosan végezzük. A többféle, különböző súlyú modellt eredeti Honda motorral szállítjuk. A karon speciális rezgéscsillapító gumi.


NTC Praktik VD 18P K lapvibrátor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések