2018. december 31., hétfő

Légbevezető gázkészülékhez

A termosztátos kivitelű légbevezető (AT-G60-T, és AT-G60-Sz-T), és a termosztát betét (AT-G60-SzB) a továbbiakban nem kerül forgalomba, mivel a termosztát gyártója megszűntette annak gyártását, és a konkurensek között nem találtunk hasonló méretű, és azonos karakterisztikájú terméket. Intelligens szellőzési megoldások. Az Aereco innovatív szellőzési megoldásokat fejleszt és kínál lakó- és irodaépületekhez azzal a fő céllal, hogy az épületben tartózkodók igényei szerint biztosítsa az optimális légáramlást és a tökéletes levegőminőséget minden épületben. Ft-ot számítunk fel utánvét kezelési költségként.


Egy megfelelő légbevezető segít nekünk a fűtési energia megtakarításában, mindemellett optimális páratartalom érhető el általa.

Több típus is létezik, ami a légbevezetőket illeti: beépíthetők a lakóhelyiségek külső falaiba vagy homlokzati nyílászáróiba. Egy másik változat szerint olyan helyiségekbe építhető be a légbevezető , ahol nyílt égésterű. Szellőzésinfó - Szellőzési megoldások itt. Aereco EMM 9higroszabályozású, nem lezárható légbevezető gázkészülékhez Nyílt égésterű gázkészülék, kályha, kandalló légellátásához alkalmazható, NÖVELT MINIMUM LÉGHOZAMÚ, önszabályozó, automatikus, higro(pára)érzékelős légbevezető Raktáron, üzletünkben azonnal átvehető! Szabályzott és nem szabályzott légbevezető : A szabályzott szellőző egy páratartalomra érzékeny szálat tartalmaz, amelynek a hossza változik a relatív páratartalommal együtt és ezzel mozgat egy lamelát, amely a beáramló levegő áramlási keresztmetszetét változtatja.


FONTOS TUDNIVALÓK A LÉGBEVEZETŐ BEÉPíTÉSÉRŐL Figyeljen oda mások életére! Legfrissebb hírek információk a kéményseprő ipari törvényekről! A falnyílásra szerelhető EHT higroszabályozású, és EFT fix léghozamú légbevezetők az előző, nyílászáróra szerelhető típusok ideális fali megfelelője.

Ha a légbevezető valamiért nem szerelhető az ablakra, a fali légbevezető a jó választás. Akusztikus kiegészítőkkel hangcsillapítása kimagasló. Légbevezető típusaink mindenre megoldást nyújtanak!


Kivitelezése lényegesen egyszerűbb műhelyben, ezért érdemes előre tervezni. Természetesen utólag is megoldható a szellőztetők beszerelése! De van jó hírünk is! Ablakdoki és Csapata felszereli Önnek az otthonában is a nyílászárókról lemaradt, lefelejtett.


Közel éves tapasztalatunk garanciát jelent arra, hogy mindig az Önnek megfelelő terméket kapja. AERECO EMM-91 EMM-71 EAF-3légbevezető (résszellőző) beszerelés műanyag ablakba mindössze 19. A légbevezető csak akkor látja el megfelelően feladatát, ha annak felszerelése is szakszerű.


A szakszerűtlenül felszerelt légbevezető nem csak azért okoz gondot, mert nem tudja ellátni feladatát, de gázkészülékek esetén a légutánpótlás sem teljesül, ezért akár az ellenőrző szervek is elutasíthatják az engedélyezést. BM = Belső menetes KM = Külső menetes BB = Belső-belső menetes KB = Külső-belső menetes BK = Belső-külső menetes KK = Külső-külső menetes RM = Rozsdamentes SR. Az égéstermék-elvezető berendezés kialakítása8. Olcsó Aereco szellőző EFT 0légbevezető gázkészülékhez EFT 0Klíma szerelvények árak, akciók.


A helyiség páratartalmának függvényében, automatikusan szabályozza a bejutásra kerülő friss levegő mennyiségét. Csak annyi levegőt enged be, amennyi ténylegesen a helyiség optimális levegőminőségéhez szükséges, ezáltal nem okoz felesleges fűtési energiaveszteséget. Leírás AERECO típusú ablakba építhető légbevezető elem – EMM-916.

Ha gondot okoz otthonában a pára és a penész, az EMM típusú, higroszabályozású légbevezető elemek beépítése segít problémája megelőzésében, megszüntetésében. Forgalmazásunkban elérhetőek még a gázkészülékhez való, higroszabályozású szellőző rendszerek is. Eladó AT – G-SZ-TE légbevezető szellőző kazánhoz és szellőztetéshez. Többféle olcsó, használt légbevezető eladó.


Mennyi a légbevezető ára használtan? K-tétel, Air-Tonic AT – G-típusú légbevezető , db.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések