2018. december 26., szerda

Homlokzati hőszigetelés győr

Válassza kizárólag homlokzati hőszigeteléssel foglalkozó cégünket, ha tartós és minőségi homlokzati hőszigetelést szeretne! EGP Építő Építőipari Kft. Családi és társasházak teljes körű, igényes kivitelezése, kulcsrakész vagy szerkezetkész állapotig, régi épületek átalakítása, felújítása, homlokzatvakolatok és homlokzati hőszigetelő rendszerek szakszerű kivitelezése, térburkolatok készítése, kertek építése.


Webáruházunkban polisztirol hőszigetelések és kiegészítőik teljes választékát megtalálja. Kérje tanácsadóink segítségét hőszigetelés rendszere kiválasztásában. Homlokzati , lábazati és lépésálló hőszigetelő rendszerek akciós áron.

Kőzetgyapot, üveggyapot, polisztirol szigetelőanyagok. Több éves tapasztalattal valósítjuk meg épületek teljes körű homlokzati hőszigetelését. Előnye, hogy hőszigeteléssel megnő az épületek élettartama és értéke, nő a komfortérzet, egészségesebb lakókörnyezetet biztosít, valamint óvja a környezetünket. Keressen minket, ha homlokzati hőszigetelésre van szüksége!


Perforált PVC profil alkáliálló üvegszövet hálóval homlokzati hőszigetelő rendszerek pozitív sarkainak megerősítésére. A glettrétegbe ágyazva növeli a sarkok védelmét, mechanikai ellenállását. Hőszigetelés élvédők: PVC hálós élvédők.


Mivel az üvegszövet hálót nem kell rajta áthajtani, gyorsítja a. Expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok: hatékony hőszigetelés az épület minden szerkezetén.

Elérhetőség és céginformáció: Kerti Gábor ev. Hogy a legjobb kivitelezőt biztosítsuk a legjobb anyagokkal! Jól vizsgázott a tűzgát nélküli EPS hőszigetelés.


Ennek az aránya természetesen függ a tégla minőségétől, a hőszigetelés vastagságától és számos más építőanyagtól is. Családi ház hőszigetelés árainkat telefonos megkeresését követően nagyságrendileg megtudjuk adni, majd személyes felmérést követően pontos szigetelés árajánlatot tudunk adni. Kivitelezés Lakóházak hőszigetelése,alaptól a tetőig, kőműves munkák. Thermoflock hőszigetelés Megatráv Kft. Re Protect NCS kft.


Polisztirol vagy kőzetgyapotos homlokzati hőszigetelő rendszer gyártók. A megfelelő homlokzati hőszigetelés rendkívüli mértékben csökkentheti fűtési költségeinket. A homlokzati hőszigeteléssel ellátott falazat hőszigetelő képessége akár -kal nőhet, így jelentős pénzt takaríthat meg egy háztartás éves szinten. A homlokzati szigetelés területén éves szakmai múlttal rendelkező, vállalkozóként kitűnő eredményeket elért szakemberek összefogásával. Fő tevékenységi köre a homlokzat hőszigetelés , festés, mázolás, gépi vakolás, díszítő elemek (stukkó) készítése.


Cégünk neve egyet jelent a minőséggel és. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Milliós nagyságrendű megtakarítást érhet el a Móra iskola és a Szivárvány óvoda.


Lezárult a Móra Ferenc Általános és Középiskola és a Szivárvány Óvoda és a Kodály Zoltán úti Bölcsőde komplex energetikai felújítása, amelynek keretein belül kicserélték a nyílászárókat, megtörtént a fűtéskorszerűsítés, a homlokzati hőszigetelés , valamint a födém. Győr -Moson-Sopron megye. Saint-Gobain Hungary Kft.

Az eddig elvégzett munkáink szolgálnak tanúbizonyságul arra, hogy Megrendelőink megelégedésére, műszakilag és esztétikailag is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések