2018. december 24., hétfő

Borovi lambéria

Borovi fenyőből készült lambéria. Kiváló minőségben, alacsony áron. Szeged-Szőregi telephelyén állandó készlettel várja vevőit. Cégünk építőipari és asztalosipari szárított alapanyagok forgalmazásával, illetve gyártásával foglalkozik vállalkozók részére. Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk.


Svéd importból származó lambéria a Skandináv Fatelep kínálatában.

Esztétikus borovi , északi luc, trópusi fa alapanyagból. Kártévőmentesített, bútorfelületre csiszolt fa burkolatok széles választékban az olcsó lambéria lécektől a csomómentes szauna lambériákig. Az M3-as mellett, Budapesttől km-re! Szép és otthonos küllemet a valódi minőséget keresők számára, tartós, nagy felületű felhasználásra is kiválóan alkalmas. A fa az egyik legrégebbi építőanyag.


Minden otthonba melegséget kölcsönöz,a szépen kialakított lambéria felület. A természet közelsége és szépsége semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot áraszt. A mai modern gyártási technológiáknak köszönhetően, egyszerűen akár házilag is könnyen kivitelezhető bármilyen elképzelés.

Azonban hogy ne csak szép ,de. Lerakása a hozzá illő klipszekkel könnyedén megoldható, ami nem csupán praktikus, de esztétikus is, így ugyanis nem látszik a csavar feje. Beltéri lambéria termékek. Tekintse meg kínálatunkat és kérjen árajánlatot! Klasszikus lambéria.


A mintázat és a szín harmóniája jellemzi ezt a borovi fenyőből készült termékünket. Alkalmas beltér, vagy az időjárásnak kevésbé kitett helyek burkolására. Zsugorfóliázva m hosszúságban kahható. A borovi fenyőből készült termékek az egyedi erezet nek köszönhetően esztétikus, kellemes látvány t nyújtanak, ráadásul az idő múlásával a fa megérik és vörösfenyőhöz hasonl ó. Mintázata fózolt összeillesztésű.


Felülete tökéletesen sima. Kötegelt csomagokban kapható méteres hosszúságban a készlet erejéig. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!


Termékeink mérettel, fafajtával, árakkal: lambéria , hajópadló, teraszburkoló, faházprofil, kerítéselem, léc, forgács, fűrészáru, gyalult termék. Fa lambéria alkalmazása. Az általános célú fa lambéria 1mm vastag, beltéri fal- és mennyezetburkolatnak alkalmas, erre a célra a luc fenyő a legjobb választás.


A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. A borovi lambéria - tulajdonságaiban, minőségében és ellenálló képességében - a luc és a vörösfenyőből készült lambéria között helyezkedik el. BODÓ LEMN KFT Bemutatkozik cégünk Székelyföld területén Székelyszentkirály elismert helyet foglal el a fafeldolgozásban.


A borovi fenyő a keményebb fafajták közé tartozik, ezért jobban ellenáll a mechanikai hatásoknak. Vastagsága révén kültérre is ajánlott termék. Kínálatunkban szerepel borovi ,luc ,vörösfenyő ,járó és lambéria mintás hajópadló is.


Ne vegyen több anyagot csak amennyire szüksége van ! A Norland fatelep kizárólag jó minőségű fát kínál, hiszen érdeke, hogy ügyfelei megelégedjenek a választott és megvásárolt fa minőségével. A skandináv országokban nagy hagyománya van a fakitermelésnek, az időjárásnak és az óriási erdőknek köszönhetően az ott kitermelt faanyag kiváló minőségű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések