2018. december 25., kedd

Gardrób sín

Sok sikert és jó barangolást a honlapon, szerintem kezd itt! Bútorainak saját kezűleg történő előállítása egy csodálatos hobbitevékenység, amely során nemcsak a kreatív önmegvalósítás teljesül be, hanem az egyúttal egy produktív folyamatot is jelent. A gardrób ajtók összehasonlítva a hagyományos ajtókkal, rengeteg előnnyel rendelkeznek működésüket tekintve. Praktikus megoldás folyosók, előszobák beépítésénél, az ajtó nyitáskor nem vált síkot, ráadásul egy tükrös tolóajtó optikailag is növeli a teret.


A tolóajtós kivitelezés kiváló a lakás bármely. A Maestro kínálatában szereplő 500-as, fal előtt futó tolóajtó-vasalat összeszerelése, beépítése, lépésről-lépésre.

Egyszerűbb, mint gondolná! A garancia feltételeiről bővebben a garanciafüzetben olvashatsz. Fogantyúk külön kaphatók. Alsó és felső sín A sínek funkciója gondolom mindenkinek egyértelmű, így túl sokat nem írnék róluk. A felső sín egyfajta vályúként vezeti meg az ajtót, míg az alsó feladata a teherviselés.


A felső sínt a nútjában érdemes előfúrni, majd úgy rögzíteni pozdorjacsavarral a bútorhoz, míg az alsó sínt gyakran. A Forest Hungary Kft által forgalmazott Cosmo és Smart tolóajtó rendszer szerelési útmutatója. A gardróbszekrényekhez szükséges kereteket alapvetően két csoportba sorolhatjuk, 18-as bútorlapokhoz, és 10-es bútorlapokhoz használható keretek.


Tolóajtók üveges, és bútorlapos ajtókhoz.

Horváth Ferenc vagyok, a precizasztalos. Fő specialitásom a beépített és gardróbszekrények készítése bármilyen színben és méretben. Bútorvasalat, szerelvény kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben.


Válasszon Praktikusan! Ilyen lehet például egy garzon lakás, gardróbszoba, de modern megjelenést is kölcsönözhet irodákban, üzletekben, lakásokban. Az erős fém szerkezet, a görgők és csavarok stabil tartást biztosítanak. A másik gardróbszekrény család jellemzője, hogy könnyített szerkezettel készül, ami azt jelenti, hogy alapvetően nincs a gardróbnak hátfala, alja, és teteje ( bár természetesen igény szerint lehetséges bármelyik), a tolóajtó sín a mennyezetre és a padlóra rögzített.


Az ilyen szerkezetű gardróbokat falhoz rögzítjük. A gardrób színét és az ajtókon lévő képet is kedve szerint megválaszthatja. Ezektől nem függ a gardrób ára. Kivitele: mm-es laminált faforgácslap. ABS élfóliával zárva, süllyesztett fejű forgácslap csavarral összeszerelve.


Az ajtófront laminált forgácslap,a szélén fém fogóprofillal ellátva. Gardrob méretei: 205x200xcm. Az ajtók mozgását görgők,és alul-felül vezető sín segíti. Az ajtókon csiszolt szélű, ragasztott tükör található. A fiókfogantyú műanyag.


We are a part of the constantly growing 501st Legion, itself the largest costuming organisation in the world. Ahogy Önnek praktikusabb!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések