2017. október 23., hétfő

Szájsatír árak

Az árak az 1x korrekciót is tartalmazzák az 5. Kivétel a tetoválás frissítések. Ajaktetoválás frissítése. Szájsatír tetoválás 3D teljes satír 110.


Szájsatír árak

Ft (több színnel készül 3D árnyalt hatás) teljes szájsatír 110. Ft (egy színnel készül rúzs hatás) Lágy satír vagy félsatír 95. Pontos árat a konzultáción egyeztetünk.


Az árváltoztatás jogát külön értesítés nélkül fenntartom. Tévhit, hogy nyáron nem lehet tetováltatni. Megfelelő utóápolás mellet, semmi probléma nem lehet a tetoválásoddal, de ehhez be kell tartani a szakember utasításait. J ÁRLISTA Szempillasűrités (nagyon vékony kontúr) 56. Szem felső kontúr (vastag) 68.


Szájkontúr, szájsatír A száj formájának, színének kiemelésére, élénkítésére a szájtetoválás tartós, évekre szóló eredményt biztosít Neked. Hosszú időre elfelejtheted a küzdelmet a száj kirúzsozásával, elkenődésével, mert ajaktetoválásod a nap minden szakaszában stabilan és kifogástalanul a szádon marad. A 3D szájtetoválásnál teljes szájsatír készül 2-féle színből.


A külső részen sötétebbet, az ajkak belső részéhez közeledve egyre világosabb színt alkalmazunk, majd egy lágy hangsúlyozással „kiemeljük az arcból” a szájat. Gyönyörű sminkelt hatás érhető el így. Leginkább dús ajkú hölgyeknek ajánljuk. Az Árak tartalmazzák az egyszeri korrekciót hónapon belül. Szintén optikailag teltebbé, volumenesebbé teszi az ajkakat, azonban az eltérő színhatást ebben az esetben vízszintesen alakítom ki az ajkakon.


A tetoválás ára A tetoválásoknak nincsenek előre megszabott sablon árai, minden tetoválás ára attól függ, hogy mekkora méretű, mennyi munkaidőt igényel, mennyi tűre, festékre és egyéb eszközökre van szükség hozzá, valamint a bonyolultsága hozzátesz. Az 5D ajaksatírozás is természetesen elkészíthető intenzívebb. Kiskezelés ( radír, masszázs , pakolás ). Az ÁtalakítaLAK Szépségszalon Újpesten, szeretettel várja az érdeklődőket! Itt mindent megtalál, ami a belefér a szépségápolásba: fodrászat, IPL szőrtelenítés, masszázs, műköröm, smink, fiatalító kezelések, aranypakolás.


Herpesz esetén a megelőzést orvossal kell megbeszélni, érdemes gyógyszert szedni. A száj hidratálására különösen oda kell figyelni, valamint szájsatír előtt egy héten belül bajuszgyanta már nem ajánlott. AZ ÁRAK EGYSZERI KORREKCIÓT TARTALMAZNAK hónapon belül és egy utóápoló krémet!


Tetoválás előtt héten. Minden további plusz korrekció a listaár -a! Bajusz gyantázása 800. A szájtetoválás ezen fajtájánál az ajkak teljes felületét besatírozzuk. Egy élénkebb színnel rúzsozott hatás érhető el vele, egy lágyabb, púderesebb színnel pedig visszafogottabb lesz az összhatás, épp csak kicsit kiemeljük az ajkaidat.


A kontúr minden esetben része a tetoválásnak, csak “nem él. Ft Egyéb technika 45. Egy színnel készített teljes szájsatír. Több színárnyalattal készített teljes szájsatír.


Szájsatír árak

Korrekció nem foglaltatik benne a. Kombinálható több féle szolgatatás együtt is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések