2017. október 2., hétfő

Royal keshan szőnyeg

Classical designs gives timeless elegance and beauty to. Keshan Supreme Herati red Egyptian rug 1. A klasszikus szőnyeg értékét a gyapjú finomsága és a színek harmóniája adja. A gyapjú finomsága és a színek harmóniája adja ennek a szőnyegnek az értékét. Használt, jó állapotú ROYAL KESHAN szőnyegek, 1 gyapjúból, klasszikus perzsa motívumokkal díszítve, többféle méretben.


Kézi csomózású szőnyegek, kelimek.

Szőnyegtisztítással együtt is! Nem is gondolt rá, hogy akár a konyhába is kerülhetne szőnyeg ? A technológiai újításoknak köszönhetően erre is van mód! Fedezze fel strapabíró, könnyen kezelhető, mosható konyhai szőnyegkollekciónkat! Klasszikus stílusú szőnyegeink a polgári enteriőrök elegáns kiegészítői.


The carpet with a high quality usually have medallion patterns with floral fields, but variations occur. Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény elérése érdekében. A cookie információk eltárolódnak a böngésződben a felhasználói szokásaidról, például amikor visszatérsz a weboldalunkra és segítesz a csapatunknak megérteni, hogy melyik részeket találod a leghasznosabbnak.


Kaschan-nak nincs egyértelmű írásmódja, ezért nevezik Keschan vagy Kaschannak egyaránt.

Iráni keshan gyapjú szőnyeg Az igazi minőségi szőnyegek birodalma. Kaschan szőnyegek a legjobb klasszikus keleti szőnyegek körébe tartoznak. Nagyon finom puha tapintású. Dúsan díszített,gyönyörű virág motívumokkal.


Képek szerinti,szép állapotban. Kérem,tekintse meg további aukcióimat! A megvásárolt tételeket,számlával adom át. This carpet is knotted in workshops in the city of Kerman in southeastern Persia.


A large number of carpets are sold to the courts around the world. The ground colour is often re and the pattern is dominated by a large medallion and a wide border filled with flowers. Tyto nádherné a působivé koberce jsou ručně vázány v Íránu a patří mezi mnoho typických perských koberců. Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el? Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.


Tekercses vinyl padló választékunkban sokféle felhasználási területre alkalmas termékekből válogathat, akár kő- vagy famintás, dizájn vagy speciális burkolatot keres. Alapja pamut, csomózás finom fényes gyapjú. Mérete 2X 3cm.


Jelzett egyedi darab. Gyapjú pamuttal - Irán - 21. Eladó használt KÉZICSOMOZASU IRANI KESHAN FIGURALIS SZŐNYEG !

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések