2017. október 11., szerda

Alu karnis

Megérkezett a Slim-line alumínium függönysín rendszer! A legdiszkrétebb megjelenésű, professzionális alapanyagokból készült mennyezeti karnisok bármilyen enteriőrben kiválóan megállják helyüket. A mm-es vastagság lehetővé teszi, hogy akár a mennyezetig érő ablakok fölé és felszerelhetőek.


A kiváló alapanyagból készült sínek és kiegészítők biztosítják. Amennyiben radiátor elé kell a függönyöket helyezni, úgy hosszabb konzolokkal tudjuk az oldalfalra szerelni.

Ebben az esetben a külső sín behajlítható a falhoz. Az alumínium karnis majdnem minden típusa hajlítható boltívben, vagy bástyaívben is. Alumínium karnis listája, Marsall karnis - kétpályás árai, leírások, vélemények. Flexi dupla FDL elhúzószerkezettel ALU sínkarnis Alu sín karnis.


Görgős akasztó horoggal Alapméret: 1cm. Részletek és megrendelés. Flexi szimpla FSS ALU sínkarnis Alu sín karnis. Karnis webáruház és bemutatóterem.

Nagy választék, kedvező árak, országos házhoz szállítás, karnis akciók - Budapest, Cinkotai út 51. Kétsoros ívelt előlapos alu karnis egyedi méretre gyártva, bronz színű. Madeira soros egyenes előlapos alumínium karnis.


Egyedi méretre gyártott alumínium sínek. A profil alu -szatén színben kapható, azonban igény szerint a színazonos kiegészítőkön kívül elérhető matt fekete végzáró és tartó is. A műanyag mennyezeti sínek az egyik legegyszerűbb megoldásai a függönyök rögzítésének. A mennyezetbe simulva diszkréten helyezkednek el, de takarására előlapot is ajánlunk.


A termékcsalád kiegészítői segítségével akár íves megoldás is kialakítható. Szerelőinknek köszönhetően egyedi méretre gyártott karnis is kérhető. A kiválasztott anyagokból, varrodánkban egyedi méretre szabott, és fazonra varrt gyönyörű függöny, sötétítő és drapéria kompozíciók készülnek. Bükk Flamme szimpla szett, mm-es alu sínne. A szett tartalmazza az alumínium rudat, db konzolt, végzárókat, cm-enként csúszkát akasztóval, illetve a szereléshez szükséges.


Kampóval vagy csipesszel megrendelhető. Szállítás 3-napon belül. Magyarország elsőszámú karnis webáruháza! A karnis sínjeihez elhúzószerkezet is kérhető.

Fa karnis , fém karnis , műanyag karnis , kovácsoltvas karnis , tartozékok és kiegészítők. A 40mm-es egyenes előlap lehetővé teszi a tépőzáras szalaggal való különlegesebb dekorálást, melynek révén akár hosszabb, nehezebb, díszesebb drapériák is rögzíthetőek az előlapra. Az olcsó függöny karnis webáruházunk kínálja a legelérhetőbb árakon a legkiválóbb fa, fém vagy pálya karnisokat, egy és kétsoros kivitelben, ahogy falba szerelhetőeket, úgy mennyezetieket is. Bútorlapok, munkalapok méretrevágása élzárása. Bútoripari vasalatok, ragasztók és egyéb alapanyagok forgalmazása.


Szege Karikás Frigyes utca 45.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések