2017. október 25., szerda

Perforált alumínium lemez ár

Alumínium lemez , és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. MEVACO – Lenyűgözően egyszerű. Perforált lemezek ovállyukasztással.


A hosszúkás alakú nyílások tetszetős külsőt biztosítanak a lemezeknek, amelyek nagyon jól felhasználhatók pl. Az ovállyukasztással ellátott lemezek a mezőgazdasági szezonmunkáknál is jól.

A lemez lyukmintázatát tekintve több méretben és formában – kör, négyzet vagy ovális is választható. Jellemzően ötvözetlen anyagból készülnek, de elérhetőek egyéb alapanyagokból is, mint acél, saválló, réz, horganyzott. Lemez , profil, szögvas kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Válasszon Praktikusan!


A kör, négyzet vagy ovális lyukasztású perforált lemez többféle lyukmérettel is választható, az expandált lemezeket rombusz mintával értékesítjük. A perforált alumínium lemezek felhasználásának módjai. Legyen szó építőiparról, gépgyártásról, mezőgazdaságról, vagy akár az élelmiszeriparról, biztosan megtaláljuk a terméket valamilyen jelleggel.

Egyedi gyártású perforált lemezek. Mezőgazdasági rostalemezek. HOMAPAL DEKORLEMEZEK Mágneses és egyéb fém d ekorlemezek német minőség, széles anyag- és s. Az ilyen lemez könnyebb szerkezetű, mint a normál lemez , és számos területen felhasználható. Ilyenek például a kerítések, rácsok, védőburkolatok, padlóburkolatok.


Tetőspecialista, tetőfedés mesterfokon, nem csak Debrecenben! Bádogozás, ácsmunka, élhajlítás, tetőfedő anyagok és eszközök, tetőfedő centrum Debrecen! A Martin Metal Product Kft. Aluminium perforált lemez ár. Tevékenységét anyavállalata, a Martin Metals Kereskedelmi Kft.


Lemezek - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Megnevezés, Kép, Minõség, Bruttó ár , Készlet, Váltószám, Rendelés. Az alapanyagok között megtalálható acél, rozsdamentes, horganyzott és az alumínium is.


A fent felsorolt standard perforált lemez típusoktól eltérő egyedi lyukasztások legyártatását.

Győr-Moson-Sopron, Mórichida. Vasanyagokat nem árusítunk! Az alábbi árak a lakatos munkát megrendelő ügyfeleink részére tájékoztatásul szolgálnak. FM Alumínium sütő lemez 480x340mm PERFORÁLT. Cukrászatoknak, pékségeknek ajánljuk!


Bőrlyukasztó sorozat, bőrhöz, kartonhoz, rétegelt lemezhez, alu-lemezhez. A lemezek hosszában, négy helyen meg vannak hajlítva 3-fokos szögben és szinterezve vannak fekete színnel. A db össze van ragasztva kétoldalas ragasztóval, igény szerint szét tudom szedni.


Radiátor elfedésére. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések