2017. október 13., péntek

Sika szigetelés

Felhasználási terület. SIKA – SCHÖNOX PRÉMIUM VÍZSZIGETELÉS ÉS RAGASZTÁS MEDENCÉKNÉL IS Házilag, de mégis profin? Igen, fogd és vid te is meg tudod csinálni!


SIKA KAMPÁNY A FALNEDVESSÉG SZAKSZERŰ MEGÁLLÍTÁSÁÉRT - FOGD ÉS VID TE IS MEG TUDOD CSINÁLNI! Garázs vagy iroda a garázsban?

Olvasson tovább Olvasson tovább FALNEDVESSÉG SZAKSZERŰ MEGÁLLÍTÁSA. Parkettaragasztási útmutató. SikaMur az 1-ben. Tisztelt Megrendelőnk!


Különösen cement- és mészcement besimításához. Injektálható talajnedvesség elleni szigetelés. Beinjektálás után felszívódik a nedves falban, és ott egy vízzáró réteget képez és megakadályozza a további nedvesség felszívódását.

SIKAMUR INJEKTOCREAM 1- talajnedvesség elleni szigetelés (600ml) Leírás: Újgenerációs talajnedvesség elleni szigetelő, vízzáró krém, 6ml-es monoporciós kiszerelésben. Az anyag egy kinyomópisztoly segítségével juttatható be a kifúrt lyukakba, nincs szükség speciális injektálóeszközre. Kíváló vízzáró tulajdonság, egy-és két komponensű termékek, r. Vizes, nedves fal, lakás szigetelése verhetetlen áron 6. Utólagos vízszigetelés injektáló krémmel. Kivitelezés: országosan, Budapest, Debrecen. Pipacs utcai raktárházukban.


A talajból érkező, onnan a falak kapilláris rendszerén felszívódó. A kész szigetelés hatásossága és tartóssága azonos a géppel bepréselt injektáló anyagokéval, nem kovasavképző, ezért nem a falazat anyagával lép reakcióba, önálló szigetelő réteget képez bármilyen építőanyagban. A ház körüli területek, mint az erkélyek burkolt felületei, gondos tervezést és kivitelezést igényelnek. Olyan általános problémákat kell megoldani, mint az egyenetlen padló felület, nem megfelelő vízelvezetés, vagy vízszigetelés (főleg a hézagoknál és áttöréseknél), és a gyors hőmérsékletváltozást valamint hőmozgást is el kell viselnie a burkolati rendszernek.


Keresse partnerein. A honlapon szereplő árak minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t! Szigetelők boltjában.


Weboldalunk hamarosan 1-osan elkészül, addig is böngésszen kedvére akcióink között, kérjen árajánlatot, tekintse meg képgalériánkat, vagy írjon a vendégkönyvbe.

Innovatív termékeik révén a jövőt formálják. További anyagigényeket és technológiai információkat lásd a termék adatlapban! A tetőszigetelés nemcsak a benne található értékek megőrzésére szolgál, illetve óvja az egész épületszerkezetet, hanem a tető hasznosításának lehetőségét is magában hordozza.


Ezen rendszerek alapjai az egy, vagy kétkomponensű vízszigetelő habarcsok. Magyarországon megkerülhetetlen a lapostető-szigetelések területén. Cementkötésű, vízszigetelő habarcs. Használható betonvédelemre vízbehatolás ellen (pozitív és negatív víznyomás esetén is) víztartályban, úszómedencében, fürdőszobában, földalatti építményeknél. Vízszigetelés, Hidegburkolati ragasztási rendszer, Ipari minőség az Ön otthonába!


Már a kezdeti időszakban stabil megrendelői körre tettünk szert, ezen megrendelőink évről évre újabb pályázatokkal keresnek meg bennünket, melyeket rendre el is nyerünk, a kialakult jó kapcsolatra jellemző, hogy a legkisebb, napi építőiparral kapcsolatos problémájukkal is hozzánk. Rugalmas, vízzáró szalag bitumenálló PVC-ből csatlakozások és hézagtömítések készítésére, vízzáró beton, bitumenes szigetelés és PVC szigetelés csatlakoztatására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések