2017. október 11., szerda

Szendvicspanel árlista

Szendvicspanel raktárkészlet, ha nincs idő heteket várni… Raktárról azonnal elvihető különböző vastagságú tető- és falpanelek. A jövő épülete még ma. A fenntartható épületekhez modern és környezetbarát anyagok szükségesek.


A Kingspan munkatársai mindig fejlesztik termékeinket és tevékenységeinket, figyelemmel a környezetre. A tűzvédelmi osztály a szendvicspanel termék éghetőségére utal.

Ebből a szempontból a neméghető anyagú szálas anyagokkal (kőzetgyapot) érhetjük el a legjobb osztályt (A2-sd0). A polisztirol éghetőség szempontjából a legkedvezőtlenebb, jobb a PUR-hab, és még előnyösebb az égésgátló adalékokkal rendelkező. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Raktárkészletünkben található PUR, PIR, kőzetgyapot töltetű fal és tetőpanelek, és lépésálló PIR szigetelő táblák. Hűtőházi fal szendvicspanel A hűtőházi paneleket -40°C – 0°C közötti hőmérsékletre tervezték. Felhasználható: hűtő és újrafagyasztó helyiségeknél, élelmiszerek feldolgozási helyén, a szigorú higiéniai szabályoknak megfelelően. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció!


CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK!

Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Contact Info Cellspan Kft. Az alábbi oldalon megtalál és letölthet minden olyan dokumentumot, katalógust és termékismertetőt, amire esetlegesen szüksége lehet. Az acéllemezek felületvédelme.


Trapézlemez árlista A trapézlemez árak magyar forintban (HUF) értendők. Amennyiben a kiválasztott termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben egyaránt. Elég egyetlen réteget használni a tökéletes végeredményhez.


A szendvicspanel kiváló és gazdaságos megoldást jelent a tetőfelületek burkolásakor. Szigetelés, szilárdság, stabilitás és időtállóság. Ezek a főbb tulajdonságai a szendvicspanelnek.


Rövid határidőn belül tudjuk vállalni a panelek gyártását és szállítását. Beltéri ajtók kiváló minőségben és áron. Az árlista árai Áfa nélkül értendők! A cégünk által gyártott félkörszelvényű függő ereszcsatorna névleges méreteinek megadása eltér a Magyarországon szokásostól. Lindab Rainline FONTOS!


MIÉRT TŐLÜNK VÁSÁROLJON? Számtalan érvünk van mellyel nemcsak a költségeit csökkentheti, de a termékeink élettartama is messze felülmúlhatja más forgalmazókét.

Házainkhoz energia. Keressen bennünket, ha bármilyen problémája vagy kérdése van a generálkivitelezéssel, acélszerkezet gyártással, szendvicspanel vagy trapézlemez forgalmazással kapcsolatban. Kapcsolat - Cellspan Kft.


A nyomtatott színek eltérhetnek a hivatalos RAL színkódoktól, pontos színekért érdeklődjön partnereinknél, munkatársainknál. A további munkafolyamatok párhuzamosan. HUPRO TRADE SE Žilina könnyen összeszerelhető csarnokokat kínál.


Bebiztosítjuk a teljes szállítást és a különböző típusú csarnokok összeszerelését. Jelenleg még nem ismerjük a domborzati és talajmechanikai viszonyokat, így a föld- és vasbeton munka ára csak becslés. Másrészt, sok megrendelőnk saját eszközzel, helybeli erőkkel kívánja ezt elvégeztetni, így ennek költségeit külön adjuk meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések