2017. október 3., kedd

Gardrób tolóajtó házilag

A terv az új lakásba költözés óta megvolt: a hálóban szeretnénk az ággyal szemközt egy kb. A gardrób szekrénnyel érdemes kihasználni a lakás teljes belmagasságát. A régi lakások m-es belmagasságához természetesen a felső részhez már külön ajtó szükséges, de ez is lehet tolóajtó. Ne költs méregdrága gardróbokra, ha jóval olcsóbban is találsz otthont a ruháidnak!


A piacon lévő tolóajtó vasalatokkal nem vállaltál kockázatot te is érezte hogy az ügyfelednek ennél több kell, jobb minőséget és designt szeretne megfizethető áron.

A bútor szalonok nem szívesen adtak neked csak ajtót, vagy ha mégis, akkor arany áron és hosszú rendelési idővel. Nem mindenhova alkalmas ez a típusú ajtó, mert se a zajokat, se a szagokat nem szűri ki, leginkább kiszolgáló helyiségekre, mint gardrób , kamra, mosókonyha érdemes tenni, esetleg duplán vagy nagyobb ajtókat térelválasztásként, de ahol fontos a zaj-szag, mint konyha, háló, wc, oda lehetőleg ne tervezzünk ilyen ajtót. Tervezésnél fontos tudni, hogy a tolóajtó sin kb.


A Micra tolóajtó vasalat egyszerűen, házilag is szerelhető rendszer. Az egypályás alsó és felső sín megegyezik és egymás mellé sorolva kétajtós szekrény is kialakítható. Csapágyazott görgők biztosítják a halk és könnyű futást.


Bármelyik keretprofil alkalmazható a MICRA tolóajtó rendszerhez.

Köszönjük a segítséget a tervezésben és az anyagok kiválasztásában, a szekrény precíz beszerelését, valamint azt a gyorsaságot és rugalmasságot is amivel a teljes projektet kezelték. A beltéri tolóajtók lapjai készülhetnek tömörfából vagy furnérozott felületű, esetleg fóliás felületű ajtólapokból, de lehetnek edzett üveglapból is. Előre gyártott tolóajtó -szerkezetek komplett garnitúrákban is beszerezhetők, amelyek beépítése egyszerű, még kőműves munka sem minden esetben szükséges hozzá.


A gardrób ajtók összehasonlítva a hagyományos ajtókkal, rengeteg előnnyel rendelkeznek működésüket tekintve. Praktikus megoldás folyosók, előszobák beépítésénél, az ajtó nyitáskor nem vált síkot, ráadásul egy tükrös tolóajtó optikailag is növeli a teret. A gardróbszekrényekhez szükséges kereteket alapvetően két csoportba sorolhatjuk, 18-as bútorlapokhoz, és 10-es bútorlapokhoz használható keretek. Tolóajtók üveges, és bútorlapos ajtókhoz.


Legjobb ár garancia. Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.


Hírlevél Iratkozz fel hírlevelünkre és kedvezményt kapsz vásárlásodból. Folyamatosan keressük a lehetőségét, hogyan tágíthatjuk a teret, hogyan spórolhatunk meg némi területet, a szükségesnél kisebb helykiszorítású bútorokat választunk, és igyekszünk a mennyezetig tartó tereket minél jobban. Tükrös tolóajtó szekrény 4. Belül polcokkal, fiókokkal és akasztókkal.


A házilag gyártott tolóajtós szekrény előnyei: egyedi méretre készíthető, tehát a kész tolóajtós gardróbszekrény pontosan kitölti a rendelkezésre álló teret.

A csináld magad tolóajtós gardróbszekrény ára az alábbi összetevőkből áll. Aki csak kicsi változásra vágyik, az beérheti egy új fogantyúval is, ami megfelel a mai kor stílusirányzatainak és ízlésvilágának. A bátrabbak teljesen átalakíthatják a ruhás szekrényt, komódot vagy akár a nagy gardróbot vagy beépített szekrényt is. A tolóajtók speciális formája a harmonika tolóajtó , amely általában két-két osztott szárnyból áll, kinyitásakor.


2alu gardrób 2alu gardrób 2cm-es méretb. A házilag készített gipszkartonozáshoz is célszerű megvásárolni a gipszkarton idomokat, és azzal szerelni. Egyszerűbb, gyorsabb, és könnyű minőségi munkát végezni vele.


A fa lécekre történő szerelést nem javaslom, mert könnyen vetemedik. Egyedi beépített szekrény, tolóajtós beépített szekrény, gardróbszekrény készítés dimenziós tervezéssel év garanciával. A tolóajtók praktikus előnye, hogy nem foglalnak plusz helyet nyitott állapotban. További előnyük, hogy belesimulnak a síkba, mégis hatásos dizájnelemek.


Nézd meg a méreteket, színeket és stílusokat! A pántos ajtóknak van egy hátulütőjük: a nyitás irányában tetemes holt terük van. Ez általában nem okoz problémát, ám néha nagyon bosszantó helyzeteket szülhet, ha helyszűkében vagyunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések