2017. október 9., hétfő

Pécs ablak

Pécsi Ablak - ablak , ajtó, redőny, reluxa, árnyékolástechnika Pécs és vonzáskörzetében. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói. Nálunk nem kell hetekig várakoznod. A legtöbb cég azért lassabb nálunk, mert távolról szállíttatja az anyagokat.


Fennállásunk óta több ezer (!) lakossági és intézményi ablak és ajtóbeépítést végeztünk, főként Pécs vonzáskörzetében, illetve több helyen az egész ország területén.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a éves tapasztalatunkat latba vetve megoldjuk az ablak - és ajtóbeépítés problémákat. JOLA – Ajtó Ablak Pécs. Pécsi üzletünk bejárati, beltéri fa- és műanyag ajtó valamint borovi fa- és műanyag ablak kínálat legteljesebb felhozatalával büszkélkedhet.


Legyen akár biztonsági ajtó, vagy egyedi igényeinek megfelelően elkészített ajtó, ablak. Egy helyen az egyik legteljesebb garanciális ügyintézéssel. Műanyag ablak Pécs.


Minőségi műanyag nyílászáró forgalmazása Pécs , Paks, Tolna és Szekszárd környékén, beépítéssel, árnyékolás technikával.

GengTherm Kft a minőség záloga. Ablak , ajtó: beltéri ajtók, bejárati ajtók forgalmazása, régi fa és műanyag nyílászárók szakszerű cseréje, teljes körű kivitelezés. Egyszerűség, könnyen kezelhetőség, megbízhatóság!


Német minőség elérhető áron! A Hevestherm Standard hőszigetelt ablak sokoldalúságát bizonyítja, hogy a bukó-nyíló ablakok, erkélyajtók, fix üvegportálok, bejárati ajtók, és toló-bukó erkélyajtók teljes típusválasztékát biztosítja számunkra. Prémium minőségű, karcálló, hő hatására nem foltosodó, illetve UV álló, színtartó ablak.


Közel húszféle színben elérhető, több száz alumínium felülettel kombinálható. Szinte végtelen számú harmóniát tudunk létrehozni, teljesen egyedivé téve ezzel ablakainkat. Eleinte csak meleg burkolatok forgalmazásával foglalkoztunk, mint például a laminált padló, a szalagparketta, a bambusz és a parafa padló, majd a beltéri ajtókat vettük fel. Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is). A tisztítás során ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon.


Javasoljuk mosogatószer és puha rongy alkalmazását. Ismerje meg minőségi termékportfóliónkat, érjen el jobb hőszigetelést, nagyobb betöréssel szembeni védelmet, valamint varázsolja otthonát a nyugalom szigetévé a nagy fokú hangszigetelésnek köszönhetően! Ajtó - ablak - nyílászáró gyártás, egyedi méret alapján.


Kedves látogató a gyorsabb információ szerzés érdekében használja oldalunkon a keresőt.

A műanyag már rég nem szitokszó: minősége, megbízhatósága megkérdőjelezhetetlen. Gealan és Kömmerling ablakok. Első sorban Komló, Pécs és vonzáskörzetéből keresnek minket a vásárlók, de készítettünk már nyílászárókat az ország szinte minden részére.


Kiko- ablak weboldalán! Király András vagyok, tevékenységem éves múltra tekint vissza. TT Ablakrendszer - Tapasztalatból jót. Vállalkozásunk több mint éves múltra tekint vissza.


Szakmai tudásunk, fejlesztéseink, az elvégezett feladataink, és az ez idő alatt felhalmozott tapasztalatunk nemcsak a régióban biztosítanak számunkra meghatározó szerepet, hanem az ország több pontján voltunk és vagyunk a kivitelezők, megrendelők megbízható partnere. A pécsi üzletükben vásároltam a közelmúltban műanyag ablakokat és kültéri ajtót. Az üzletben dolgozó két fiatalember végig nagyon kedves és segítőkész volt -és amiért nagyon hálás vagyok- nem engedték, hogy rögtön megrendeljem a kívánt termékeket, hanem kérdésekkel kiderítették, hogy laikusként sajnos nem jó méreteket adtam volna le. A folyamatos préseléssel készített , karcvédett felületű, a front oldalon melamin bevonattal ellátott faerezet mintás beltéri ajtók esetében az ajtólapok éleit a gyártástechnológia korlátai miatt ,papíralapú, a karcvédett felülettel harmonizáló él fóliával borítjuk.


Nyílászárók minőség függőknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések