2017. október 31., kedd

Keshan szőnyeg

Klasszikus stílusú szőnyegeink a polgári enteriőrök elegáns kiegészítői. A klasszikus stílus kedvelői tudják, hogy a régi jól megfér az újjal, a sötét a világossal, a mintás a letisztult finomsággal. Kaschan-nak nincs egyértelmű írásmódja, ezért nevezik Keschan vagy Kaschannak egyaránt.


Nem is gondolt rá, hogy akár a konyhába is kerülhetne szőnyeg ? Kaschan szőnyegek a legjobb klasszikus keleti szőnyegek körébe tartoznak.

A technológiai újításoknak köszönhetően erre is van mód! Fedezze fel strapabíró, könnyen kezelhető, mosható konyhai szőnyegkollekciónkat! This carpet is knotted in central Persia. The carpet with a high quality usually have medallion patterns with floral fields, but variations occur.


The patterns from the Keshan carpet is often used as originals for machine manufactured carpets. A gyapjú finomsága és a színek harmóniája adja ennek a szőnyegnek az értékét. Keshan gyapjú szőnyeg Az igazi minőségi szőnyegek birodalma.


Kézi csomózású szőnyegek, kelimek.

Szőnyegtisztítással együtt is! Használt, jó állapotú ROYAL KESHAN szőnyegek, 1 gyapjúból, klasszikus perzsa motívumokkal díszítve, többféle méretben. Hand-knotted Persian carpet Kashan approx. Of course, this carpet was recently cleaned and inspected by an expert like all the carpets we offer. A kínálatban egy kézzel csomózott, szép, klasszikus Kashan perzsa szőnyeg lenyűgöző medállal és bőrszalag Iránból.


Ezt a szőnyeget az egyik híres csomózási régióban készítették. Kérjük, türelmesen és figyelmesen nézze meg a szőnyeget. Minden kézzel készített szőnyeg egyedi formatervezésében, szépségében és színharmonikájában, tehát önmagában. Tekíntse meg a heti ajánlatokat a Vivre-n.


A szállításról mi gondoskodunk. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A DIEGO meghatározó szerepet tölt be a laminált padló, szőnyeg , PVC-padló, függöny, és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek piacán. Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?


Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon. Nagyon finom puha tapintású. Dúsan díszített,gyönyörű virág motívumokkal. Képek szerinti,szép állapotban.

Kérem,tekintse meg további aukcióimat! A megvásárolt tételeket,számlával adom át. See more ideas about Bohemian rug, Rugs, Home decor. Raktáron Ingyenes szállítás.


Moss gyakran kezet, ne menj közösségbe, és olvasgasd a témával kapcsolatos forrásainkat, hogy mihamarabb alkalmazkodhass a kialakult helyzethez. A méretek 3x 2cm. Keshan szőnyeg BelgiuItt van egy igazi belga Keshan eladó.


A feltétel lehet leírni, mint nagyon jó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések