2017. október 12., csütörtök

Solar control polikarbonát

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.

Lowest Prices on Top Items. A SOLAR CONTROL lemezek amellett, hogy áteresztik a fényt, meggátolják az infravörös sugarak átjutását, így megakadályozzák a lefedett terület felmelegedését. Az üregkamrás polikarbonát lemezeket un. A polikarbonát lemez alsó és felső lapja között egy vagy több réteget, üreget hoznak létre, aminek köszönhetően a polikarbonát lemez merevebb, sokkal jobb hőszigetelő és könnyebb, mint a tömör polikarbonát vagy akár az üveg.


A víz lecsöpögésének veszélye így minimálisra csökken. Ezeket a polikarbonát lemezeket elsősorban növényházakhoz, uszodákhoz és növénykertekhez ajánljuk. A LEXAN THERMOCLEAR SOLAR CONTROL IR lemezek egy speciális adalékot tartalmaznak, mely által csökken az ún.


Ezáltal korlátozódik az infravörös.

A lemezek szélessége fix, de a hosszát méretre vágva is rendelhető. Ez esetben a befoglaló nagyobb méretű polikarbonát lemez fizetendő, és a leeső darab is elvihető. A polikarbonát (PC) általában víztiszta, jó optikai tulajdonságokkal, hő- és ütésállóképességgel rendelkező, hőre lágyuló szerves műanyag. A nálunk kapható üregkamrás polikarbonát lemezek nagy részér a Quinn Plastic németországi gyárában készítik. X-struktúra kevesebb alátámasztás = olcsóbb szerkezet.


Heat Shield is an extruded polycarbonate product that combines UV blocking additives with heat reflective metallic particles in the upper layer of the sheet. The bottom layer is a light opal color. Tisztelt nagykereskedelmi partnereink, viszonteladóink! Csúcskategóriás extrudált UV védett bordás (üregkamrás) polikarbonát lemezek.


UV védett kivitelben, víztiszta, opál és bronz színben, hőtükrös (Cool, Solar Control , Relax…) kivitelben is kaphatóak. Anyaguk törhetetlen, fényáteresztésük magas, időjárásállók, könnyen megmunkálhatók és beépíthetők. Víztiszta, áttetsző polikarbonát Opál színű polikarbonát tető Az opál színű polikarbonát tető alatt sokkal komfortosabb érzetünk van, mivel a napfény nem olyan intenzíven hatol át a lemezeken,mint a víztiszta lemez esetében, így a belső tér felmelegedése kisebb mértékű. Lakó és munkaterek fölé egyaránt ajánlott.


Nyáron ugyan jól jön, hogy a nappaliba kevesebb fény jut, de ősszel, télen és tavasszal jól jönne több fény! Ugyan ez igaz a hőtükrös polikarbonát lemezekre (Cool, Solar Control ). Nyáron ugyan kiszűri a hőtükrös polikarbonát a sugárzott hő nagy részét, de vajon télen az jól jön-e? Egy hőszigeteletlen teraszon.

Reducing surface tension, the condensation control allows water to spread into a thin sheet rather than form into droplets. It is available for all applications from greenhouses to backyard patio covers. A Lexan Thermoclick ütésálló és energiatakarékos üregkamrás panel polikarbonátból nútféderes kapcsolattal. A panelok nagy merevségű, összepattintható rendszert alkotnak, amely gyorsan és problémamentesen szerelhető. Arla Plast has a wide portfolio of transparent PC sheets.


Our transparent PC is available in different optical qualities, colours, frost, light transmission and with different surface structures. We also have a solar control version that helps to reduce temperature by letting the light pass but keeping the UV-radiation out. Special resins are.


Bár a Solar Control , ha jól tudom nagyobb fényáteresztő képességű, mint az IQ Relax, tehát az 1. A fedés alatt nagymértékben nő a komfortérzet! Magas fényáteresztő képesség! Minden lemez kétoldalt UV-védett! Szinte egyáltalán nem engedi át a fény UV-tartományát, így véd az UV-sugárzás ellen! Invest in a charge controller or solar regulator to protect your battery from being overcharged or drained.


Browse the Sustainable. Cellás polikarbonát lemezek. Polikarbonát lemezek. Az üvegkamrás polikarbonát lemezeket un. Ezen kívül opál vagy solar control polikarbonát lemezzel dolgozunk.


Mindhárom típus dupla UV védelemmel ellátott. Igény szerint széles választék áll rendelkezésére a különböző tisztaságú, vastagságú és színű polikarbonát lemezekből - beszállító partnerünk, az A-plast Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések