2017. október 13., péntek

Cserépkályha ajtó budapest

Ha a cserépkályha felújításra szorul, cserére kerülhetnek a rossz cserepek és a cserépkályha ajtó is. Ha Ön is szeretné felújíttatni a berendezést, és cserépkályha ajtóra is szüksége lenne ehhez, szerezze be tőlünk az új elemet! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A cserépkályha ajtó legtöbbször öntött vassal készül.


Az Ügyfél saját igényei szerint választhat színt, formát, felületet.

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Antik cserépkályha ajtó. Gyártás és építés egyetlen helyen.


Ingyenes helyszíni felmérés, 3D-s számítógépes tervrajz és árajánlat készítés. Kattintson és tudjon meg többet! Mobil kályha értékesítés!


Cserépkályha építés, bontás, átrakás! A kandallóba utólagos ajtó beszerelést is szakember végezze.

A gyártó csak azokra az ajtókra vállal garanciát, melyet szakember épít be. A festett színű ajtó az első pár begyújtásnál szúrós szagú lehet, ennek az az oka, hogy a festék ekkor keményedik fel és ég bele az öntvény felületébe. Megbízható cserépkályhás kedvező árakon vállalja új cserépkályha készítését, tisztítását és újrarakását valamint felújítását, illetve kandallók kivitelezését. Ha távolabb lakik, akkor is hívjon, raktam már cserépkályhát többek között Szentendre, Üröm, Pomáz, Budakalász, Leányfalu és Tahitótfalu településeken és még sok egyéb szép helyen. Az általam épített kályhák tűztere teljesen új samottal épül, a bontott kályhacsempéken kívül semmilyen más cserépkályhából kibontott anyagot nem tartalmaz.


A cég Magyarország északi régiójában elhelyezkedő Nógrád megyében, Vizslás községben található. Fő tevékenységeöntvény kandallóajtó, cserépkályha ajtó , kazánajtó és tartozékok gyártása, forgalmazása. Az életem során többször tapasztaltam, hogy az otthon melegét nem a bekapcsolt fűtés adja. Az csak egy érzést kelt, elmulasztja a téli vacogást. Egy valódi otthonnak azonban olyan melege van, ami belülről is áthatja az embert.


Sokan meglepődnének, mekkora különbség. Raffay András vagyok, cserépkályha készítő szakember, eredetileg egészen más területen dolgoztam, kedvtelésből kezdtem kandallókat és cserépkályhákat készíteni, mára ez a mesterség a hivatásom. Akár javításról van szó vagy újrarakásról keressen bizalommal. Mint minden mesterembernek a legnagyobb kihívás valami új.


Kérjen ajánlatot a fenti telefonszámon best of Kárpittisztítás. A Cylex megtalálja telefonszámmal, elérhetőségekkel, nyitvatartással, értékelésekkel és promóciókkal. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!

A talapzat leragasztása. Kész a kályha alapja. Első sor beállítása. Ki van építve a hamuláda, ez a tűztér alja. A tűztér ajtó is be van építve, épül tovább a kályha.


Ráadásul, ez az a beltéri ajtó család amiből alakos ajtó , tolóajtó, de akár egyedi technológiai igényeknek megfelelő tűzgátló, nedvestéri, hanggátló, röntgen ajtó is készülhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések