2017. október 23., hétfő

Elemes mozgásérzékelős kültéri lámpa

Elemes mozgásérzékelős kültéri lámpa

A napelemnek köszönhetően olyan helyeken is világíthatsz, ahol nincs kiépítve villanyáram. A kültéri mozgásérzékelős lámpatestek szenzorjai mozgást érzékelve –bizonyos hatótávolságon belül – automatikusan működésbe hozzák a fényforrásokat, majd mozgást már nem érzékelve kikapcsolják azokat. Léteznek alkonykapcsolóval ellátott kültéri lámpatestek is, melyek szürkületkor, vagy már naplemente után folyamatos működést generálnak. Oldd meg könnyen és gyorsan a kültéri világítást!


Ha már uno hogy folyton bevered valami miközben este a kertben közlekedsz, vagy Te is elfelejted lekapcsolni a külső fényeket – feleslegesen terhelve a villanyórád – akkor ez a napelemes és mozgásérzékelős kültéri lámpa tökéletes választás lehet! Sötétedés után a lámpa automatikusan felkapcsol, és egész. Ft - ért Fényt a sötétségbe, kábelek nélkül!


Napelemes mozgásérzékelős LED lámpa CSAK 1. A kültéri napelemes lámpák között találsz fali, talpazatos és állólámpát, hordozható mobil lámpát melyek választásodtól függően mozgásérzékelővel is ellátottak. Funkcionális alap - és dekorációs fényt biztosítanak, vázuk alumínium, acél és műanyag, színük fehér, fekete, szálcsiszolt alumínium (ezüst), stílusuk többnyire modern. Harmonikus otthonra vágysz?


Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. Rábalux Rijeka kültéri LED solar fali lámpánk igazán modern terméke a kültéri lámpáknak.


Kimagasló tulajdonságai: mozgásérzékelős - csak akkor kapcsol be, ha szükséges, solar - tehát napelemmel működő lámpa , beépített LED fényforrást tartalmaz. Mozgásérzékelős lámpa. Ide tartoznak a kültéri mennyezeti lámpák, függesztékek, fali- és mennyezeti lámpák, falilámpák, állólámpák, reflektorok, kültéri armatúrák, dekorációs lámpák, a kültéri beépíthető lámpák és mozgásérzékelős lámpák, amelyekről a. Anco Eglo Fitlife Horoz Lutec Márka nélkül Philips Praktiker Rábalux. Kültéri világítás vásárlása és rendelése az OBI-nál. Szűrés Alaphelyzet.


Elemes mozgásérzékelős kültéri lámpa

Forgathatóságának köszönhetően oda irányíthatod a fényét, ahova szeretnéd. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A kültéri világítás kategóriában számos világító eszközt különböztethetünk meg. Kényelmes, biztonságos.


Ha szereted a kényelmet és a biztonságot, ez a falra szerelhető mozgásérzékelős lámpa nagy segítségedre lesz. Ezzel az univerzális lámpával mindig jól láthatsz, észreveszel mindent, nem fogsz megbotlani semmiben. Ezt a praktikus led lámpa kiváló választás olyan helyen, ahol szükségünk lehet egy percnyi fényre, amíg kiérünk, vagy zárjuk az ajtót, vagy amíg ágyba bújunk, de már lekapcsoltuk a lámpát.


Elemes mozgásérzékelős kültéri lámpa

Szerelhető a fal aljára, fürdőszobába a csap alá, vagy az ágy aljára, a szekrénybe, stb. Autóbejáró megvilágításához, udvar vagy kert megvilágításához tökéletes ez a mozgásérzékelővel ellátott 3W-os napelemes lámpa. Vízálló, így felhelyezhetjük kültéri helyek (raktárak, melléképületek) falára.


Nappali és éjszakai szenzorral felszerelt. Automatikus bekapcsolás sötétedéskor. Nincs szükség vezetékekre vagy elemekre. Készenléti állapotban a LED-ek -a világít, de amint mozgást érzékel 1 -on működik.


A PIR (passzív infrarot) érzékelővel szerelt fényvető különösen a téli időszakban nagyon praktikus. Minőségi, karácsonyi kültéri és beltéri elemes izzósor, elemes led égő akciósan a LEDszakinál! Díszítse fel otthonát, ablakát, kerti karácsonyfáját különleges LEDES bel, vagy kültéri égőkkel, melyhez nem kell konnektor vagy hálózati feszültség, csupán pár darab elem!


A ledek kis fogyasztásának köszönhetően.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések