2016. április 1., péntek

Üveg térelválasztó

Térelválasztó üveg , tolóajtó Általában irodaházak térelválasztóinak alkalmazzák, ebben az esetben 10mm vastag üveggel dolgozunk. Portál üveg úgynevezett kirakat üvege ilyenkor a biztonság megőrzése érdekében laminált üveggel, vagy ha hő hatásának vannak, kitéve hőszigetelt üveget alkalmazzuk. Fa- Üveg -Szabó Kft. Belsőépítészeti üvegek készítése Zuhanykabinok tervezése és kivitelezése egyedi igényekre szabva! Termékeink a kategóriájukban a legjobb ár-érték arányban érhetőek el a piacon!


Az igényesen kivitelezett üveg térelválasztó fal igazi varázsa a térnek, főképp ha a design és a tér jól harmonizál együtt.

Az üveg térelválasztók egyre népszerűbbek és a belsőépítészek is egyre többen alkalmazzák ügyfeleiknél! Az térelválasztó üvegfal árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel a megrendelőink is biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordultak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Tetszőleges méretben gyártunk és építünk modern, biztonsági üvegfalakat.


Megtekintené a tolóajtót, gardróbszekrényt? Ehhez nem kell mást tennie, csak kérni ingyenes felmérésünket! Kollégánk a helyszínen mutat pár anyagmintát, leméri a leendő tolóajtó vagy gardrób méreteit, majd számítógépen egyből egy látványtervet is tud mutatni, ami segít abban, hogy Ön tényleg azt kapja, amit megálmodott. Az üvegkorlát árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Cégünk fő profilja: Egyedi beépített gardróbszekrények, tolóajtós beépített szekrények, tolóajtós beépített gardróbszekrények és térelválasztó tolóajtók tervezése és kivitelezése.


A MEGA-TOLÓAJTÓ Kft.

Rendszerezze praktikusan tárgyait polcrendszereink segítségével! Falra szerelhető, álló és szerszám polcok között találja meg a tökéletest! Hatékonyabban tisztítható, mint egy fürdőszobai függöny és sokkal elegánsabb is.


Az üvegfallal nem kell megtörni a fényt sem, így az mindenhová el tud jutni. Fix, mozgatható vagy kombinálható elemekből épül fel, amit a megrendelő igényeinek megfelelően dolgoznak ki. Az üvegfalak igen praktikus megoldást jelentenek, ha szeretnénk leválasztani egy-egy részt szépségszalonunkban, legyen szó a kozmetikus, műkörmös, vagy akár a fodrász területéről. A térelválasztó 10mm-es edzett üvegből készül, rozsdamentes acél, vagy akár (eloxált) alumínium kiegészítőkkel. A grafikát az Rho Vetrocer nyomtató viszi fel szervetlen kerámia tinta felhasználásával, amely ellenáll a karcoknak és a nedves környezetnek is.


Külső behatás következtében csak bereped az üveg , nem törik szét. A fóliának köszönhetően egyben marad. Az oldalon található üvegbútorokra sok biztosítás nem nyújt segítséget egy kár esetén, ezért a Horák üvegtechnika javasolja, hogy kössön megfelelő vagyonbiztosítást vagy nézesse át meglévő biztosításait ingyen és tájékozódjon tanácsadó partnerünknél.


Az üvegajtók nem csak nagy fényáteresztő képességüknek, de egyedi, modern és egyszerre elegáns megjelenésüknek köszönhetően egyre nagyobb teret hódítanak a modernebb lakásokban és irodákban. Ablakba, ajtóba 1-napon belül beépítjük! Az üveg tolóajtók egyesítik az üvegajtók és a tolóajtók előnyeit.


Helyszíni felmérésünk alapján tudunk pontos árat adni terasz üvegezés esetén! Megrendelését előre is köszönjük! Edzett üveg gyártás, rövid határidővel. Edzés előtt, a síküveget formára, és méretre vágjuk, élcsiszoljuk, lyukat fúrunk akár a tartószerkezetnek, üvegzsanérnak, pontmegfogós rögzítésnek, fogantyúnak és a méretek ellenőrzése után kerül edzésre az adott üveg.


OBI internetes oldalán és áruházaiban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések