2016. április 22., péntek

Palatető ár

Palatető szigetelés zártcellás, szórt purhabbal! A palatető hő- és vízszigetelését az elöregedett, régi palatetős épületeknél korábban csak teljes tetőcserével lehetett megoldani. Ez a tényleges tetőfelületre vonatkozik. A palatető felújítás során lényeges szempont, hogy a tetőhöz tartozó ereszcsatornákat a palatető bontás nélküli felújítás során szükség esetén ki kell cserélni a csatorna tartó vasakat a bitumenes zsindely, cseppentő lemez alatt helyezkedik el, ezért a későbbi cseréje szakszerűen nem lehetséges mivel a csatorna.


A kivitelezési ár függ a palatető nagyságától, palatető típusától, a választott palazsindely minőségétől. A palatető felújítási munkát megrendeléstől számított 1-héten belől, speciális tetőlétrák segítségével, környezete zavarása nélkül, 1-nap alatt kívülről elkészítjük.

A program keretén belül egy veszélyes hulladék begyűjtéssel, szállítással és ártalmatlanítással foglalkozó céggel (Design Kft.) együttműködve biztosítjuk a felújítás során keletkező veszélyes hulladékok elszállítását. Cégünk éve foglakozik palatető festés,tetőfestéssel palatető bontás nélküli felújítással kellő szakmai tapasztalattal. Kivételes ár érték aranyú az IsoPaint tetőbevonat. Ország teljes területén.


A tetőszigetelés árak és a palatető felújítás ár mindenki számára fontos a felújítás tervezésekor. Cserepeslemez, LINDAB lemez, réz lemez, trapézlemez felrakása, pala felújítás. Mielőtt nekilátunk a felújításnak vagy a tető lebontásának, ismét arra buzdítom Önt, hogy gyűjtsön egy kis információt az azbeszttel, a veszélyekkel és a palatető felújítással kapcsolatban, ne csak az Adorján Renova honlapjáról!


Profi Magyarország Kereskedelmi Rt.

Budapest, Mogyoród útja - 14. Amennyiben az a cél ,hogy a palatető ne ázzon be,és szeretné az eredeti új külsőben,megjelenésben látni a palatetőt,akkor a két technologia összevonása,együttes elvégzése a megoldás. Nagyon fontos,hogy ezek összesen sem kerülnek annyiba mint egy átfedésra szükséges összeg fele! Egyedi technológia: a palatető elrepedt, elmozdult elemeinek javítása után a tetőre ragasztásos, vulkanizációs technológiával rögzítünk egy víz-, fagy-, vihar-, tűz-, napfényálló réteget. Első osztályú alapanyag: kizárólag 1. Színtartó, cseréphatású mintázat nagy színválaszték.


A cserepeslemez kiválló esztétikumával emeli az ingatlan értékét is. Az időjárási viszontagságoknak tökéletesen. Gerard tető építés, tetőfedés éves szakmai múlttal.


A bontás nélküli palatető felújítására van más megoldás is. A sík palatetők gyors felújítását teszik lehetővé a különféle mintázatú és színű bitumenes lemezfedések. A bitumenes lemez magas lágyulási hőmérséklete kiváló tapadást biztosít minden kellően előkészített felületen, ezért akár függőleges.


Megbízható munkatársaink a legjobb ár -érték arányú palatető felújítást kínálják Önöknek az ország egész területén bontás nélkül. Az osztrák minőségű (rengeteg színben és mintában elérhető) bitumenes zsindely garantáltan meghosszabbítja tetője éllettartamát és esztétikus megjelenlést biztosít házának. Azbesztpala bontás, azbesztpalatető mentesítés gyorsan, szabályosan, kedvező feltételekkel.


Ha építkezünk, jön a kérdés, hogy hagyományos, mediterrán, klasszikus vagy esetleg modern stílus? Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát.

A hullámpala- és síkpalaborítású tetőkből nem csak a szakszerűtlen bontás során kerülhetnek akár rákos megbetegedést is okozó azbesztrostok a levegőbe, hanem az elöregedett felületek mindennapos kopása során is – derült ki a Laboratorium. A palatető megtisztítása is jelentősen javítja a nedvesség elleni védelmet - a felesleges lerakódások eltávolításán kívül a sérült elemek cseréjével és az elmozdult elemek visszaállításával együtt -, valamint esztétikailag is újszerű állapotba hozza azt. Foglalkozok bármilyen anyagú, - felületű tető tisztításával, festésével, igény esetén tető-cserép hibák elhárításában.


Biztos vagyok benne, segítségére tudok lenni mind kedvező árakkal, mind garanciával, és legfőképpen minőséggel. Walter faipari Kft. Rádóckölked nevében, nagyon köszönöm a gyors és korrekt felmérés után a kivitelezést. A munkánk zökkenőmentes volt a szigetelés ideje alatt is. Végeredmény pedig egy tökéletesen összefüggő palatető.


Már most érezhetően kellemes hőmérséklet alakult ki a csarnokban. EüM rendelet szabályozza. A CREATON több mint 1éves hagyománnyal rendelkező kerámia tetőcserép gyártó, amelynek a nemzetközi ETEX Csoport részeként a minőségi beton tetőfedő anyagok gyártásában is több évtizedes a tapasztalata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések