2016. április 29., péntek

Alu zsalugáter

Hőszigetelő tulajdonságuk elmarad a mozgatható lamellás kivitelétől. Azonban már nem a fa zsalugáter a sláger, hanem az alumíniumból készülő innovatív termékek. A mediterrán és modernebb villák remek árnyékolója lehet, de a minimál stílusú épületekre is egyre kedveltebb árnyékoló az alumínium zsalugáter, főleg tolható-, és csúszó zsalugáter formájában. Hofstädter Kft aluminium zsalugáter gyártás és értékesítés. Minőségi árnyékolástehnikai kiegészítők, aluminium zsalugáterek.


Mindezt a természetes fény beengedésével teszi lehetővé.

Az általunk forgalmazott nyíló-, toló-csúszó-,toló-nyíló zsalugáterek a mai trend szerint tervezett házak homlokzataihoz is illeszkednek de még a múlt század klasszikus épületeivel is teljesen összhangba hozhatóak. A zsalugáter intelligens árnyékoló, hosszú élettartamú, festést nem. Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Az alumíniumrendszerek mellet értékesítünk Alu-fa, műanyag, beltéri fa nyílászárókat és árnyékolókat.


A -on is megtalálhat bennünket. A több száz éves klasszikus hangulatú épületektől kezdve, a modernebb megjelenésű villákon át, a minimál stílusig, majd’ minden épületre van már arra tökéletesen odaillő zsalugáter ! Ezek az egyre jobban visszatérő árnyékolók most már többnyire alumíniumból készülnek, hogy minél kevesebb.

A fa zsalugáter a természetességével, a fa nyílászárókkal való tökéletes összhangjával vált kedvelt termékké, hazánkban elsősorban a hétvégi házak ablakain. A fa zsalugáter rendkívül szép árnyékoló, ámde szépségét csak az időnkénti karbantartás, festés óvja meg hosszab ideig! A tradícionális fa zsalugáterek között több típust különböztetünk meg. Zsalugáterek típusai. Létezik nyitott vagy zárt állású fix lamellás zsalugáter , illetve mozgatható lamellás zsalugáter.


A meglévő aluplast zsalugáter rendszer okos műszaki megoldásával tűnik ki. Az aluplast a lamellás zsalugáterek modern rendszerét kibővítette, így lehetővé tette a táblazsaluk gyártását is. Jó árnyékoló és szigetelőképességén túl a zsalugáter dísze házának! Nyílászáróinkhoz minőségi kivitelben készítünk zsalugátereket és spalettákat is! Az alumínium zsalugáter legelterjedtebb kezelési formája a manuálisan történő nyitás-zárás.


Mára már a modern gyártástechnológiáknak köszönhetően azonban, néhány típusnál mód nyílik arra is, hogy az ajtó-ablak nyitása nélkül, belülről kezeljük a zsalugátert! Minőségi fa- és műanyag ajtók, ablakok Hírek Cégbemutató Szolgáltatások Referenciáink Letöltés Állásajánlatok Kapcso. Kiválóan alkalmazható teraszok, erkélyek, télikertek, pergolák beépítésére, állandó fix árnyékolására.


A szerkezet és a lamellák kiváló minőségű porfestett alumínium profilokból állnak, melyek hosszútávon ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Ehret alumínium zsalugáterek. Az EHRET már éve a világ vezető zsalugáter gyártója.


Prémium alumínium termékei csak Németországban készülnek!

Igényes kialakítású, komfortos és praktikus REHAU zsalugáter a homlokzat igényes kialakításához. A REHAU S7zsalugáter rendszer polimer alapanyagának köszönhetően hosszú élettartamú, esztétikus megoldást kínál minden nyílászáróhoz. Az általunk gyártott ajtó, ablak, erkélyajtó és zsalugáter megfelel a magas szintű minőségi és szakmai elvárásoknak. Fa nyílászárók széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek, egyedi kivitelben és méretben, nálunk mindenki megtalálja az otthonához leginkább megfelelő nyílászárót. Alumínium zsalugáter prospektusa.


Ezen részlegek élén olyan szakemberek állnak, akik 5-éves szakmai múlttal a hátuk mögött, precizitásukkal, innovatív hozzáállásukkal és a minőség iránti elkötelezettségükkel bizonyították be rátermettségüket. Toló-Csúszó zsalugáter – modern technika a modern építészetnek A toló zsalukat már nem lehet a modern építészettől elvonatkoztatni. Minden modern gondolkodású építész incselkedik a betervezés gondolatával egy mai trendnek megfelelő épület tervezésekor. Az építtetők pedig egyre jobban kedvelik sokfunkciós. Cerna Hora, less than km north of Brno.


Hírlevél Ha szeretne folyamatos tájékoztatást kapni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések