2016. április 27., szerda

Ragasztott tükör

Tükör helyszíni felszerelésével is foglalkozunk. Az alakos tükör ára feláras. Tükörvágás akár vizes vágó géppel is. Elkészítési idő kb 2-nap. Tükörragasztás, tükör beépítés a helyszínen!


Bízza ránk, tükör beépítési garanciával dolgozunk.

A tükör kivitelezése sokféle lehet, a teljesség igénye nélkül néhány: – Előszobai, fürdőszobai, teljes tükörfal – Fürdőszobai esetén: csempe közé, vagy csempére ragasztva – Bútorra, tolóajtóra ragasztva – Falra ragasztott , vagy tükörtartóval felakasztott – Világítós fürdőszobai tükör – a foncsor egy részét körben, vagy igény szerint mintában. VEG- TÜKÖR - KÉPKERET. Helyszíni üvegezés Budapesten és környékén. Az általunk kiállított számlákat az összes biztosító elfogadja.


Fő profilunk a lakossági és közületi üvegezés, helyszíni kiszállással, szereléssel. A munkákat rövid határidővel vállaljuk. Vállaljuk rövid határidővel tükör méretre vágását, tükör megmunkálását, tükör beépítését Budapesten és vonzáskörzetében.


Tánctermi tükör , irodák, fürdőszobák, fittness termek tükrözése… Lehetőség van egyedi méretű tükör rendelésére, sablon alapján alakos tükröt is készítünk.

Látható tehát, hogy a tükör számtalan módon hat mindennapi életünkre. A hagyományos víztiszta normál float tükör mellett ma már nem ritka a színezett tükör (szürke, bronz, zöld), illetve léteznek gyárilag antikolt megoldásokkal is. Keresés × Főoldal Szolgáltatások. Méretre vágás Üvegcsiszolás Üveg fúrás Tükör Képkeretezés Akvárium Autóvisszapil.


LED-es fürdőszobai tükör : az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is. Egyedileg kialakított egyrészes zuhanyfal. A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. Cégeknek ajándék egyedi weboldal a hirdetéseikhez.


Apróhirdetési weboldal. Ingyenes hirdetés feladás. Cégünk DUPLEX Szélvédőszerszám Kft. Tükrök - Horák Üvegtechnika - tükör , tükrök, tükörfal, fazettás tükör , fürdőszoba tükör , előszoba tükör , dísztükör, tükördísz, hálószoba.


Aktuális Tükör ragasztott ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Tükör készítés, szerelés, beépítés Tükrök egyedi, és standard méretben is!


A tükör árak szabott négyzetméter árak , melyek az áfát tartalmazzák. Ha a tükör ragasztva van a falhoz, a ragasztó nem lesz könnyű eltávolítani.

A nehéz tükör és a hirtelen leesés megakadályozása érdekében az építők általában masztix vagy építő ragasztót használnak. Mindig van esély arra, hogy a tükör eltörik az eltávolítási folyamat során, ezért viseljen védőkesztyűt és. Timót utcában lévő üzemcsarnokokban végez üvegmegmunkálást. Függőlegesen (szerelési távolság cm) v. RAGASZTOTT BIZTONSÁGI ÜVEG.


A ragasztott üveg két vagy több, egymáshoz ragasztott üveglapból áll, amelyeket egy vagy több rétegű köztes fóliával hő és nyomás alkalmazásával ragasztanak össze. A ragasztott üveg általában átlátszó, és az esztétikus megjelenés érdekében mind az üveg, mind a köztes fóliák színe és vastagsága sokféle lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések