2016. április 5., kedd

Parketta nyíregyháza

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Keresse Edinát bizalommal! A műanyag nyílászárókat főszezonban is 2-hétre vállaljuk!


Nyergesújfaluhoz legközelebb eső bemutatótermünk Párkány, vagy Tatabánya. Nálunk mindent megtalál, amire egy felújításnál szüksége lehet.

Nyíregyháza egyik legújabb üzletünk. Választékunk között megtalálod a laminált padlót, szalagparkettát, a bambusz parkettát, a parafapadló és -falburkolat, a tömörfa parketta és a vinyl padlót. Szeretné otthonát gyorsan, kedvező áron, ugyanakkor kiváló minőségű melegburkolattal burkolni?


Akkor Ön a legjobb helyen jár! Parketta Technika Shop Kft. Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról.


Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják. Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. Hagyományos parketta , valamint ipari és mozaik parketta felületkezelését, csiszolását, lakozását, felújítását vállaljuk.

A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta. Itt van az aktuális állásajánlatok adatbázis a parketta kategóriában. Szalagparketta kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Pilisjászfalu, Bécsi út hrsz.


Szente Sándor Korszerű gépek, anyagok Korszerű anyagok, garantálják a minőséget, valamint a gyorsaságot, hogy Önnek ne kelljen várni sokáig a csodára. Fraxinus World Kft nevet viseli. Az első tanácsunk: felejtsen el minden előítéletet a szőnyegpadlókkal kapcsolatban! Azon túl, hogy otthonában a legmagasabb komfortérzetet kétségkívül szőnyegpadlóval érhet el, a mai teflonszálas, antiallergén, antisztatikus és portaszító szőnyegpadlóknak a világon már semmi közük sincs akárcsak tíz évvel ezelőtti társaikhoz.


Ha szeretnéd nemcsak biztonságosan, de hasznosan is tölteni az időt otthon, kattints a részletekért. Ha a parketta nagyobb igénybevételnek van kitéve, érdemesebb tartósabb, vastagabb kivitelt választani, így hosszú élettartamú, kopásálló burkolatot nyerünk. A szalagparketta előnyei címszavakban: Az általunk forgalmazott szalagparketta különlegesen finom illesztéssel készül (mm).


Camelot Tölgy laminált padlónk nagy felületen 12mm-es 33-as kopásállósággal! Szőnyeg, padlószőnyeg, gyerekszőnyeg, gyapjú szőnyeg, laminált padló, csempe, függöny, tapéta Önnek. Több ezer megoldás nagyszerű árakon.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! A parketta és padló választása hosszú távra szól, ezért mi is ilyen távlatokban gondolkodunk.

Hisszük, hogy a KM Par-Ker Kft. Napjainkban a kiskereskedelmi tevékenység mellett a keleti országrész városában látjuk el viszonteladó partnereinket, exkluzív kézi csomózású szőnyeg, gépi készítésű szőnyeg, padlószőnyeg, futószőnyeg, parketta , laminált padló, függöny és lakástextil kínálatunkból. Megoldást kínálunk Önnek az egyszerű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések