2016. április 14., csütörtök

Indiai szőnyegek

Indiai szőnyegek

Kukkatoimitukset koko maahan Kotimaiselta välittäjältä! A Gabbeh szőnyegek perzsa és indiai változatban kaphatók, és rendkívül népszerűek otthoni használatra. Ezen vastag és gyönyörű kézi csomózású perzsa szőnyegeket iráni nomádok készítik finom gyapjúból, és a szőnyegek gyakran rendelkeznek minimalista mintázattal.


Vásárolja Indiai szőnyegek online a Nain Trading-nál. Az indiai szőnyegek sajátos és intenzív színezésük miatt örvendenek nagy népszerűségnek. A csomózásukhoz használt gyapjú igen finom, ami lágy tapintást ad a szőnyegeknek. A díszítéshez előszeretettel használnak fel iráni, florális motívumokat, előnyben részesítik a virág- és állatábrázolást.


Az iráni szőnyegeket két nagy családra bonthatjuk. Az egyik nagy családba a nomád törzsek által készített egyéni mintavilággal rendelkező törzsi szőnyegek és szőttesek tartoznak, a másik nagy családba a városokban készített, előre megtervezett, bonyolult motívumvilággal rendelkező városi, csomózott szőnyegek tartoznak. Egy ilyen anyag nagyon rugalmas, de megjelenése és kopásállósága külső tényezőktől függ: még a magas páratartalomtól is, de a szövedék deformálódhat. A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát. A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban.


Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat. Nézz körül online vagy az áruházakban! Mindig a kézi szőnyegek hihetetlenül nagyra értékelik. Ezért a fejlesztés kezdeti stádiumaiban a. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Több mint éves szakmai tapasztalat! A szövés során különleges technikát használnak, így a kilimek vékonyabbak, de gyorsabban el is készülnek, mint a hagyományos keleti szőnyegek. A mintájuk modern és sok színből áll.


Indiai szőnyegek

Nagyon népszerűek, főleg azért, mert kiválóan illenek a legtöbb lakásba. Az otthon díszítésére, falakra téve és padlóra terítve. Szűrők Szűrő bezárása. Form Farbe 1-tól 65. Termék oldalanként.


A szűrés eredményei nem találhatók! Asman 1x 2cm. Kiváló minőségű keleti szőnyegek online Nain Trading-nál. Gazdag választékban és páratlan minőség jó áron. Az eredetiséget igazoló tanúsítvánnyal.


A gabbeh szőnyegek kiváló minőségű gyapjúból készült, kézi csomózású indiai szőnyegek. Vastagságunknak köszönhetően extra puhák és kellemes a tapintásuk. Az indiai gabbeh szőnyegek egyszerű, minimalisztikus dizájnja rusztikus bájt kölcsönöz bármely szobának. Indiai gyapjú szőnyeg Az igazi minőségi szőnyegek birodalma.


Kézi csomózású szőnyegek , kelimek. Szőnyegtisztítással együtt is! A modern szőnyegek különböző mintákban, színekben és formákban kaphatók.


Az óriási kínálatunknak köszönhetően Ön könnyen találhatja meg az otthonába való tökéletes szőnyeget. A legtöbb modern szőnyeg Indiában készül kézi csomózással és kiváló minőségű gyapjúból, így a végeredmény. Indiai és perzsa hatásra több virágminta jelent meg.


Az alap mindig fehér, kék vagy vörös rajzolattal, vagy sötét terrakottaszín fehér rajzolattal. A régiek kicsik, a 3×méter már nagynak számít, ovális vagy négyzet alakúak is lehettek. Az újabbak méretei 4.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések