2016. április 21., csütörtök

Szigetelő ablakfólia

A LLumar szigetelő ablakfólia más! Egész évben hatékony és segíti az energiamegtakarítást csakúgy, mint a korszerű világítási vagy automatizálási rendszerek. Nyáron a LLumar szigetelő ablakfólia a hőt kint tartja, mint a tradicionális ablakfólia. De télen olyanra képes amire a reflektív vagy neutrális hő.


Napjainkban igen fejlett szigetelő anyagok állnak épületeink falainak rendelkezésére, de még mindig ott maradnak kritikus résznek az ablaküvegek.

Captcha : Kérjük, írd be a képen megjelenő karaktereket a szomszédos beviteli mezőbe. Ha nem tudja elolvasni, kattint a mellette lévő gombra, hogy létrehozz egy új képet. A nyári hűtési terhelést több mint százalékban az ablakokon beáramló hő eredményezi, télen pedig ezzel éppen ellentétesen az ablakok túl sok hőt engednek ki, terhelve ezzel a fűtési rendszert, költségnövekedést eredményezve. Az üvegfóliák téli hővédelme. A Skyfol Ehőszigetelő fólia nyáron kívül télen pedig belül tartja a meleget.


A hővezetés és a hősugárzás a téli hőveszteség két legnagyobb összetevője. Az átlátszó ablakfólia hőszigetelő légpárnát képez és egy plusz üvegtáblához hasonló nagyságrendű szigetelést biztosít.

Kint tartja a hideget, energiát takarít meg és lényegesen csökkenti a kondenzvíz-képződést az ablaküvegen. Egyszerűen szerelhető: a készletben található dupla felületű ragasztószalaggal. Ezt a tulajdonságát a védett technológia által biztosított rendkívül.


Spóroljon az energiaszámláján télen- nyáron szigetelő ablakfóliázással. A szigetelő ablakfólia kevesebb, mint év alatt megtérülő befektetés otthonába. Nem kérdéses tehát hogy költséghatékonysági szempontból mekkora jelentősége van a fóliázásnak, így érdemes kicsit. Viszont fontos megjegyezni azt is, hogy a szigetelő ablakfólia nemcsak nyáron teljesít jól, hanem télen is. Szigetelő ablakfólia lényegében egy olyan réteget képez az üveg felületén, amely akár a hő százalékát is képes a helységen belül tartani.


Bejön a zaj, a huzat a réseken, tele a lakás porral? Az egyébként jól záródó ajtók, ablakok esetében a szigetelés a megoldás! Különböző típusú nyílászárókhoz a hozzájuk megfelelő tömítéseket alkalmazzuk. Az utólagos szigetelésnél az esetek többségében. Csökkentse a fűtésszámlát!


Ezt elkerülendő, a hővédő ablakfólia gátat szab a hő áramlásának, s. A fólia segítségével hatásos hő, szigetelő , fény és betekintés, UV védelem biztosítható, de belső terek dekorációja, grafiti elleni védelem vagy szabványi előírásoknak is megfelelő biztonsági üveg is kialakítható. Ha épületüveg fóliát szeretne telepíttetni Nyíregyháza vagy vonzás körzetében, hívjon, hogy a.

Cégünk jogelődje a GT-Stúdió Kkt. Azóta foglalkozunk autó- és épületüveg fóliák szerelésével, melyet nagy szakmai gyakorlattal és felkészültséggel végzünk, maximálisan figyelembe véve az Megrendelőink igényeit. Reméljük, hogy bemutatkozásunk elnyeri tetszését és személyesen is kapcsolatba lép velünk. Budapesten és Székesfehérváron szigetelő fólia telepítés. Az ablakok szigetelése elengedhetetlen.


Utóbbiak közé tartoznak például az ablakok esetében alkalmazható szigetelő szilikoncsíkok, melyek a hézagok kitöltésével akadályozzák meg, hogy a meleg kiszökjön a lakásból, illetve huzatosak legyenek a helyiségek. Viszont tartós anyagokat már csak kevesen képesek gyártani és igazán hatékony izoláló fóliát, amely akár -al is képes javítani az üveg szigetelési értékét, csak az Eastman Chemicals a LLumar fóliák gyártója képes. A magas fényáteresztő tulajdonság mellett alacsony visszatükröződés jellemzi, mely például kirakatok esetében jó beláthatóságot eredményez. Web site description for ablakfolia. Az EnerLogic ablakfólia az üvegek hőátbocsátási tényezőjét („U”) több mint -kal javítja, így akár -os éves szigetelési hatékonyságnövekedést biztosít.


SZIGETELŐ ABLAKFÓLIA. A speciális Skyfol Eablakfóliát kifejezetten a téli hőveszteség elkerülésére fejlesztették ki. A különleges fémbevonattal rendelkező ablakfólia visszaveri a fűtőtest által kibocsátott hőhullámokat, így nem tud elillani a meleg az ablakon keresztül. Szigetelő légpárnás fóliaként működik, amely képes helyettesíteni a második ablaktáblát. Ráadásul az ablakfólia hatékonyan csökkenti a bosszantó páralecsapódást az ablakon.


A csomagban található kétoldalas ragasztó használatával a rögzítése gyors és könnyű. A sima felhelyezés megkönnyíthető egy hagyományos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések