2016. április 4., hétfő

Tükör keretezés

Gyors kiszállással és precíz kivitelezéssel oldjuk meg a munkát Budapest egész területén, legyen szó otthoni vagy akár céges megkeresésről. A tükör árak szabott négyzetméter árak, melyek az áfát tartalmazzák. Cégünk csak első osztályú tükörrel, és annak minden fajtájával foglalkozik.


Sima vagy fazettázott (csiszolt) tükröt egyaránt készítünk méretre vágva ill. A fazetta eleganciát ad a tükörnek, jól mutat egy szélesebb, díszesebb kerettel, míg a minimál stílus az egyszerű, fazetta nélküli tükröt kedveli lapos ezüst vagy semleges színű képkerettel. Poszterek széles választéka.

Restaurálás, keretezés felső fokon, Egyedi megoldások az ön igénye szerint. Festmény, képkeret és műtárgy restaurálás. Képkeretező műhely, tükrök készítése, festmény-szobor galéria. Jellegzetes kereteikkel és formáikkal igazán hozzájárulnak a dekorációhoz.


A nagy falitükrök vagy néhány kisebb tükör összecsoportosítva világosabbá és nagyobbá varázsolhatnak egy szobát. Fürdőszobája elengedhetetlen kelléke a tükör. A Praktiker webshopjába nagy kínálattal várjuk, találja meg a fürdőszobájába leginkább illőt! A tükör szinte nélkülözhetetlen az otthonban, legyen az egy fürdőszoba tükör , szobatükör vagy állótükör a hálószobában.


Amellett, hogy megnézzük magunkat és hogy rendben van-e a ruhánk, a tükrök fontos részei a lakberendezésnek is.

Válogass a kika tükör kínálatából, ahol klasszikustól a modernig rengetegféle fajtát megtalálsz. A tükrök otthonunk több részén is szükségesek. Tükör keretezés : Exkluzív modern és klasszikus keretmintáink segítségével megvalósíthatja lakberendezési elképzeléseit. Normál és fazettázott tükrök vágása ill.


Minden, ami üveg, tükör és képkeret. Nem is gondolnánk, hogy van egy nemes anyag, amely az élet szinte minden területén előfordul: ez az üveg. Eszünkbe sem jut, de naponta használunk tükröt.


Fa, vagy fém keretbe tesszük a keretezendő képet, posztert, fotót melyet üveg és a hátlap közé rakunk. Nonreflektív üveg- csillogás. HUF In stock artforma.


Beépthető konyhák minden ízlés szerint! Keresgéljen a Möbelix széles konyhaválasztékában és fedezze fel új konyháját! Csiszolt, díszített tükrök készítése, forgalmazása. Eladó régiségek, műtárgyak, antik tárgyak hatalmas választéka.


Vásároljon vagy hirdessen a Galéria Savaria online piactéren. Nőiesen tökéletes: egy hölgy otthonában elengedhetetlen kellék a tükör ! Egyszerre szép és funkcionális! Játsszon a keretezett tükrökkel hálószobában, nappaliban, előszobában, étkezőben!

A tükör csodákra képes: egy újra festett otthont tükrökkel még szebbé, tágasabbá varázsolhat. Szerintünk az előszoba olyan tükör nélkül, mint a kabát gomb nélkül. Tükör előszobába, tükör hálóba, tükör fürdőszobába, tükör folyosóra, vagy ahova csak szeretnéd! Keretezett tükör , keret nélküli tükör , állótükör, fali tükör sok sok formában, színben, méretben és kialakítással! Egyedi, épített zuhanykabinok, zuhanyfalak, kádparavánok gyártása, és helyszíni szerelése.


Színes, edzett és biztonsági üvegek teljes választéka. Ha elég kreatív vagy, ne a boltok polcairól szerezd be a képkeretet, hanem készíts Te magad! Nektek könnyen elkészíthető darabot.


Egyedi tükör és üveg órákat kezdetektől fogva készítünk, megrendelőink fali és asztali kivitel közül választhatnak. Magyarországon elsőként kezdtünk egyedi, formatervezett, gravírozott fényképes tükörórákat készíteni. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Részletek Üzlethez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések