2016. április 19., kedd

Erkély előtető

Erkély előtető készítése, beszerelése. Elő tető erkélyre, teraszra. Terasz és erkély előtető kedvező áron ISO minősítéssel. A beverő eső, az olvadó hó nemcsak koszt okoz, de az erkélyre, és a házfalba bejutva statikai és egészségügyi.


Az előtető készítés, felszerelés csupán néhány óra alatt kivitelezhető. Ide kattintva kérjen helyszíni felmérést, árajánlatot!

A falra szerelt előtető segítségével a bejárati ajtót és a környékét védhetjük meg az elázástól. Mindezt úgy, hogy Ön ezt házilag kivitelezve, egyszerűen felszerelhesse, így végeredményben egy kedvező árú, jó minőségű terméket kaphat. Egy vagy kétoldakóli védelem. Az oldallap is formázott, lehet sgyedi mintákkal. Acél szerkezet színterezve, színes alu profilokkal rögzítve, lezárva.


Víztiszta, bronz, opál, kék, zöld üregkamrás polikarbonát lapokból. Terasz, előtető a gyártótól, év szerkezeti garanciával. Napernyők, napernyőtalpak, falra szerelhető napellenzők, sátrak és pavilonok webshop szolgáltatásunkban is.


Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen lapokat nem támogatja.

Egy jó előtető alatt lehet igazán élvezni az erkély nyújtotta kilátást és pihenési lehetőséget! Véd az esőtől, hótól, széltől, napsütéstől, megóvja az erkélyen tárolt bútorokat és a nyílászárókat is. A kezelt felület jól bírja az időjárás változásait, ezért nemcsak előtető , hanem magastető esetében is előszeretettel használják.


Kedvelik azért is, mert az eső alig kopog a zsindelyen, a fedőanyagok közül ez nyeli el a legtöbb hangot. Ha az előtető fényáteresztése is szempont, a polikarbonát a jó döntés. Kifejezetten kellemetlen tud lenni, amikor már a bejárati ajtó előtt toporgunk, mert még elő kell keresni a kulcsot a táska mélyéről, le kell venni a sáros cipőt, de az eső csak áztat minket, mert nincs a fejünk felett semmi. Mindez elkerülhető, ha van a bejárati ajtó fölött előtető.


Előtető , teraszfedés, erkély fából. Terasz építés, előtető polikarbonát fedéssel, előtető zsindely tetővel, erkély fából, teraszfedés, terasz burkolás. További Praktiker ötletek. Felújítást tervez, házat épít, vagy szebbé, jobbá tenné kertjét, otthonát? A Praktikernél nemcsak a hozzávalókat találja meg mindehhez, de ötletekkel is segítjük a megvalósítást!


Megoldom a problémáját! Beázó tetők, leszakadt ereszcsatornák javítását olcsón, gyorsan! Fehér , sárga vagy bronz drótüvegből tudd választani Drót üveg felasználása: Ajtók drót üvegezése, ablakok drót üvegezése, erkély drót üvegezése, előtető drót üvegezése, egyéb elválasztó falak drót üvegezése.


Miért minket válasszon? Az erkély oldalán - elején belátnak a kiváncsi szemek? Ezt egy régi mondás is csak erősíteni tudja: Amilyen a porta, olyan a gazda!


Egy impozáns kapu vagy rács, a homlokzaton lévő míves erkély korlát vagy egy látványos üvegtető lényegesen hozzájárul a betérő vendégekben kialakuló képhez, mely az első lépés a siker felé.

Ezt mérlegelje teraszbeépítés tervezésekor. Ha már az Ön fejében is motoszkál a gondolat, hogy jó lenne beépíteni a teraszát, akkor mindenképpen ennek a kérdésnek a megválaszolásával kezdje a tervezést. Az árlisták megtekintéséhez Adobe Reader, vagy más PDF olvasó program szükséges.


Az alábbi árak visszavonásig érvényesek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések