2016. április 19., kedd

Úszókapu ár

Tetszőlegesen lécezhető úszókapu szettek családi házakhoz Egyedileg gyártott úszókapu szett 3m nyílásméretig: Méret: szélesség x magasság. Alumínium úszókapu akció! Az oldal cookie-kat használ. Az Elfogadom gomb lenyomásával elfogadja ezek használatát. Az úszókapu egy olyan tolókapu, ahol a talajszinten nincs lefektetett sín.


A kapu egy, a kapunyílás mellett kiképzett betontuskóhoz rögzített két darab masszív görgőcsoporton gördül a kapu aljára hegesztett C sín közbeiktatásával.

Az alábbiakban megtekintheti az előre összekészített úszókapu szetteket, mely már minden olyan úszókapu alkatrészt tartalmaz, ami szükséges a telepítéshez. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A lakossági úszókapukat elsősorban családi házak, kisebb társasházak járműbehajtójához ajánljuk.


Webshopunk folyamatosan üzemel ,és fennakadás nélkül dolgozzuk fel a beérkező megrendeléseket. Jellemzően napi 5-nyitás-zárás esetén tartós és megbízható kapu megoldást jelent, ennél jóval intenzívebb használatra inkább ipari kapuinkat ajánljuk. Minden szettben összesen db görgő és db úszókapu C-sín található.


A görgő csapágy száma, a teherbírás, a kapunyílás, a görgő és sínméret eltérő, de természetesen szettenként összeillő. Komplettebb úszókapu szetteket az úszókapu menüpont alatt láthat.

Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Mennyibe kerül egy úszókapu ? Egy 2x4m-es úszókapu ára 180. Ez természetesen nem pontos ár , mindenkinek egyedi árajánlatot adok a felmérést követően. Betonozási rajz letöltése. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. Győr, Kapuautomatika, kapu garázskapu szerelés. A LIFE Home Integration Srl. LIFE kapuautomatikák forgalmazása, telepítése.


A KLING Mérnöki Kft. KLING garázskapuk forgalmazása, beépítése. A kapu nem ér a földhöz, speciális kerék csoportokon a levegőben úszik.


Előnye, hogy a hó a sár nem akadályozza a működést, és lehet lejtős a talaj, nem kell síknak lennie. Ez biztosítja a hosszú élettartamot, a kiemelkedő terhelhetőséget és futásteljesítményt. Mire van szükségünk egy előzetes árajánlat elkészítéséhez, és az elektromos kapunyitó rendszer telepítéséhez?


A kapu típusára (tolókapu, úszókapu , nyíló szárnyas kapu).

Kapumozgató vezérlések azonnal, raktárról, országos kedvező házhozszállítással. A PI 2szabadon futó úszókaput úgy tervezték, hogy akár méter széles bejárót is le lehessen zárni vele. A két konzolos kapuk (x m) lehetővé teszik méter széles bejárók lezárását. C sín különböző méretben. Hat méteres kivitelben, mm-es anyagvastagsággal.


Umakovshop - Széleskörű korlát, kerítés, lépcső, előtető és kapu gyártás és értékesítés. Szakterületünk a rozsdamentes korlátok gyártása fa és üveg kiegészítőkel. Továbbá lépcsők, kerítések és garázskapuk gyártása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések