2016. április 13., szerda

Fenyő hajópadló árak

A lambéria és a hajópadló négyzetméterének számításánál a termékek teljes szélességét vesszük figyelembe ! A fenyő hajópadló hő- és hangszigetelése a legjobbak közé tartozik a padlóburkoló anyagok közül. A képek, árak ,leírások tájékoztató jellegűek. A mindenkori készletekről kérjen tájékoztatást az üzlettől.


Hajópadló vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Kétféle kivitelben gyártják: simára gyalult és fózolt (szélein leélezett). A járó hajópadló meleg padlóburkoló anyag. A hajópadló anyaga többnyire luc, vörös, vagy borovi fenyő szokott lenni.


Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk. Ezt a kiemelkedően strapabíró és nagy hőmérséklet-változásnak is ellenálló hajópadlót kétoldalt is gyalult felülete (amelyen egyik oldalon sem talál dilatációs marást) miatt akár kerítéslécnek is alkalmazhatja. Minden gyártó rendelkezik minőségi leírással (szortírozási irányelv).


Nyugat Európai gyártók (Ausztria, Csehország, Németország) egy minőségi szabványt alkalmaznak.

A fózolt hajópadló annyiban más, mint a járó hajópadló , hogy szélei ferdék, általában fokban vannak vágva. V alakú horony, mely maximum mm mély. Az árak bruttó árak , a áfát tartalmazzák!


LAMBÉRIA, HAJÓPADLÓ , FENYŐ FŰRÉSZÁRU. Fa burkoló anyagok nagy választékban. A nyílászárókon kívül készletről vásárolható fenyő lambéria, hajópadló , faházprofil. Miskolc, Gárdonyi Géza úti fatelepünkön épületfa, fenyő fűrészáru kapható. Alkalmas teherhordó felületek belső burkolásához.


A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Bár a hajópadló tradicionális alapanyaga a fenyő , a fenyőfákra jellemző puhaság, illetve a levegő páratartalom- és hőmérséklet változásra fellépő nagyobb méretváltozások miatt manapság jellemzően vakpadlónak használjuk, és az általunk gyártott és forgalmazott hajópadló európai és egzóta keményfákból.


Vörösfenyő járó hajópadló felhasználása Vörösfenyő járó hajópadlót leggyakrabban kertek, szobák, erősen igénybevett helyiségek burkolataként használunk. Színe vöröses-barna és csiszolt felülettel van már ellátva. A három fenyő fajta közül ez a legerősebb fajta. Olaszországban- Velence.


Budapest XVI kerület, fűrészárú, fa impregnálás, fa vegykezelés, bochemit QB, fa méretre vágás.

Fenyő fűrészáru építőfa: gerenda, deszka, léc, fogópár, palló, szelemen és szarufa - faanyag, tetőanyag szlovák importból. Gyalulva és impregnálva is kapható. Első osztályú, méretpontos építőfa, fenyőből - jó minőségű tetőanyag a Skandináv Fatelep kínálatában. Lambéria és hajópadló termékeink BOROVI fenyő alapanyagból készülnek.


A borovi fenyő előnyei: A borovi fenyő – tulajdonságaiban, minőségében és ellenálló képességében – a luc és a vörösfenyő között helyezkedik el. A Norland fatelep kizárólag jó minőségű fát kínál, hiszen érdeke, hogy ügyfelei megelégedjenek a választott és megvásárolt fa minőségével. Borovi fenyő fózolt hajópadló. A skandináv országokban nagy hagyománya van a fakitermelésnek, az időjárásnak és az óriási erdőknek köszönhetően az ott kitermelt faanyag kiváló minőségű. Akciós termékeink Fenyő fűrészáru Tetőszerkezetek Lambéria, hajópadló OSB, rétegelt lemez, CK lap Tetőcserepek Tetőfóliák Zsindelyek Szigetelőanyagok Gipszkarton VELUX termékek ROTO termékek Roto Q termékek Nyílászárók Ereszcsatorna-rendszerek és szegélylemezek Térkövek Kémények Kötőelemek Baumit hőszigetelő.


OBI internetes oldalán és áruházaiban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések