2018. június 19., kedd

Kültéri mozgásérzékelős reflektor

Kültéri mozgásérzékelős reflektor

Mozgásérzékelős LED lámpa reflektor Csak mozgás hatására aktiválódik, így energiát takaríthatsz meg. A kültéri mozgásérzékelős lámpatestek szenzorjai mozgást érzékelve –bizonyos hatótávolságon belül – automatikusan működésbe hozzák a fényforrásokat, majd mozgást már nem érzékelve kikapcsolják azokat. Léteznek alkonykapcsolóval ellátott kültéri lámpatestek is, melyek szürkületkor, vagy már naplemente után folyamatos működést generálnak. Ha nincs szükség folyamatos világításra vagy biztonságtechnikai okokból szeretne világítani, a mozgásérzékelős reflektor a megoldás. A LED mozgásérzékelős reflektorok.


Kültéri mozgásérzékelős reflektor

Rendkívül energiatakarékos, keveset fogyaszt, sőt, beépített. Normál és mozgásérzékelős változat is kapható. ITT találhatják meg a különböző körtékről, lámpákról elkészített lux méréseket. SMD led chippel szerelve. Az összehasonlítás.


A kültéri lámpák és a reflektorok esetében legalább IP44-es besorolásra van szükség. Egy ilyen minősítéssel rendelkező reflektor az milliméternél nagyobb átmérővel rendelkező, szilárd testek behatolása ellen védett, illetve minden irányból védett a fröccsenő vízzel szemben is. Ez utóbbi esetében némi. Kínálatunkban kapható mozgásérzékelős kültéri LED-es fényvető is.


Led reflektor kocsibeállok, udvarok, kirakatok, épületek külső és belső megvilágításásra! Teljes a sorozat a nem vibrálós Life Light Led reflektorokból! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Money Back Guarantee!


Fill Your Cart With Color today! Kültéri világítás vásárlása és rendelése az OBI-nál. Napelemes, solar, alkonykapcsolós, mozgásérzékelős kültéri LED reflektor , fényvető.


Kültéri mozgásérzékelős reflektor

A terméket csak egy csavarral kell a falra rögzíteni. Solar kültéri reflektor , mely a nap energiáját használja az éjszakai megvilágításhoz. Ingyen szállítás 10. Heti akciós termék. Rábalux Rijeka kültéri LED solar fali lámpánk igazán modern terméke a kültéri lámpáknak.


Kimagasló tulajdonságai: mozgásérzékelős - csak akkor kapcsol be, ha szükséges, solar - tehát napelemmel működő lámpa, beépített LED fényforrást tartalmaz. Ideális lehet teraszok, bejáratok, kocsibeállók megvilágítására. Praktikus kültéri mozgásérzékelős LED lámpa, mely kitűnő világítás lehet kertünkben, udvarunkban. A napelemes töltésnek köszönhetően nem igényel vezetékezést, könnyen és gyorsan telepíthető.


Kültéri mozgásérzékelős reflektor

Free Shipping Available. Check Out Reflector on eBay.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések