2018. június 19., kedd

Fejkő árak

Huge Savings on Fluorescent Tubes. Huge Range - Next Day UK Delivery! Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ.


Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Megbízóim sokféle anyag és forma közül választhatnak, ha elhunyt hozzátartozójuk tiszteletére szeretnének méltó emléket állítani. Kérem tekintse meg munkáimat a TELJESSÉG IGÉNYE nélkül, így biztos lehet abban, hogy a rám bízott feladatott megfelelő szakértelemmel és gondossággal végzem. A síremlékek árai az anyag fajtájától, vastagságától és a kialakítástól is függnek. Alapvetően gyártással foglalkozunk, így elsődleges a felhasznált anyag mennyiségének ismerete.


A síremlék elkészítésének árát befolyásolja a temetőben elvégzendő munka, illetve a sírkőhöz rendelt kellékek és felirat. Gránit szimpla sírkő fejkő (olive green) 70. Szeretteinkre való emlékezéshez ugyan nincsen szükség méregdrága sírkövekre, ám szeretetünk kifejezéseként gyakran választjuk a stílusos, egyedi megoldásokat az emlékhelyre.


A sír jellegét nem csak a választott anyag befolyásolja, de a fejkő alakja, mérete, formája is. Akciók - Kérjük tekintse meg legújabb akcióinkat - sírkő készítést az ország egész területén vállalunk - sírköveinket mindig az Ön igényeit figyelembe véve gyártjuk. A színek és a formák variálhatóak! Sírköveinket kamatmentes részletre is megvásárolhatja!


Kezdeti fő profil, léptetőmotorok és az ezekhez szükséges meghajtók, mára több mint 6különféle termék közül lehet választani. Háromrészes fedlapos síremlék, oszlopos fejkő (3) Hullám fedlapos síremlék, krisztusos emlékkel Hullámfedlapos faragott rózsás síremlék Hullámfedlapos síremlék klasszikus fejkővel Klasszik fedlapos síremlék íves keresztes fejkővel K. Sírkő és sírkő kellék webáruház. A vállalkozásunk elsősorban gránit, műkő, mészkő, márvány kereskedelmével.


Coromandel gránit sírkő alsó legyezős fejkő. Szeretné, ha hozzátartozója síremléke új kiegészítőket kapna? Vagy csak szeretné, hogy a fejkő megfelelően legyen megírva és ellátva mindennel, amit Ön elképzlet. Egyszemélyes brown star gránit sír.


Betonalap, gránit keret, magasítás, fejkő , váza, Megnézem az árát! A fejkő mellett a fedlapok is változatos formákban készíthetők el. A megszokott téglalap alakú sírokba is vihetünk némi egyediséget a fedlapok tagolásával, különböző formákból való összeállításával, az egyenes vonalak egyszerűségének megtörésével. A fedlapokba is véshetők, gravírozhatók, illetve.


Az emléktáblákat készíthetjük gránitból, márványból és mészkőből. Termékeink egyedi igények alapján készülnek. Sírkövek, fejkövek, márvány lapok belső alkalmazásra, márvány lapok külső alkalmazásra, műkő korlát lépcsőhöz, műkő korlát erkélyre. Válassza ki az önnek tetsző síremléket! Anyag, fejkő variálható,Pl15-ös sírkő a 21-es fejkövével.


Küldje el e-mailban kívánságát,a fejkő szövegének leírásával,és a felállítandó emlék helyének pontos megjelölésével! Elsősorban gránit anyagokkal dolgozunk, de márványból, mészkőből is készítünk síremléket. A fejkő legtöbbször cm-s anyagból, a síremlék többi része a megrendelő igénye szerint vagy cm-s anyagból készül.


Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések