2018. június 1., péntek

Hőszigetelt nyílászárók

Ezen kamrás profilok egyrészt az ablakkal szemben támasztott statikus követelményeknek tesznek eleget, másrészt pedig – a hőszigetelő üvegezésen felül – a jó hőszigetelésről gondoskodnak. Cégünk nem csak nylíászárók gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. A modern, minőségi. Nagy hangsúlyt fektetünk a nyílászárók beépítésének pontos és precíz kivitelezésére, hiszen ez ugyanolyan lényeges, mint a minőségi ablak és ajtó.


Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából.

A homlokzati nyílászárók szigetelése szempontjából kiemelt fontosságú hogy a beépített üvegfelület hőszigetelt üveg legyen, mivel a hő energia jelentős része az üvegen át távozna. A hőszigetelt üvegek két db 4mm vastagságú üveglapból állnak, melyek közt milliméteres légrés található, ez pedig általában. Kínálatunkban megtalálhatóak fa ablakok, műanyag ablakok, amerikai toló rendszerű műanyag nyílászárók. A Rehau műanyag nyílászárók , és a fa ablakok árazásai. Erre azért van szükség mivel a Rehau műanyag ablakok profilját a német Rehau gyárból euró alapon vásárolja a hazai gyár, így az euró ingadozására.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Egy normál hőszigetelt üveg léghang-gátlása általában 33dB, ami bizonyos eljárásokkal tovább javítható 55dB-ig. Takarítson meg energiát!


Könnyű belátni, hogy a mai energiaárak mellett a megfelelően kiválasztott ablakok, nyílászárók nagymértékben elősegítik a megtakarítást.

Egy átlagos háznál az energiának. A nyílászárók helyszínre szállítása sértetlen állapotban és azok kiemelkedő gondossággal való beépítése ugyanúgy a munkák részét képezik. Még a nem mindennapi helyszínek sem tartanak minket vissza, mert nyitottak vagyunk a kihívásokra és szeretünk azoknak megfelelni. Az otthonunkban található elavult, rosszul záró nyílászárók modern, hőszigetelt fa ablakok cserélésével rengeteg fűtési energiát takaríthatunk meg, valamint számos egyéb kellemetlenségtől is megkímélhetjük magunkat és családunkat.


EGYEDI MÉRETEKRE NEM SZÁMOLUNK FELÁRAT ! Nyílászáróink CE minősítéssel rendelkeznek. Ez idő alatt az ablak és ajtó gyártás is rengeteget változott, modernizálódott. Igyekeztünk mi is lépést tartani ezzel a fejlődéssel.


A nyílászárók beépítését vállaljuk újonnan épülő házakba, régi tokba, ezzel az eljárással elkerülhető a fal, illetve a meglévő burkolat sérülése. Továbbá teljes körű szolgáltatást is vállalunk, a régi ablakok kibontásától a helyreállításig. Save the earth and look damn good doing it. K 7-es hőértékű hang és hőszigetelt rétegű üveggel is.


Ablakaink ellenállnak a környezet károsító hatásainak (UV-sugárzás, fagy, esőzés, stb.) valamint nem igényelnek karbantartást. Az optimális hőszigetelés terén. Zárják ki a tél kellemetlen hidegét! Bútorok, egyedi bútorok, beépített konyhabútor, üzletberendezés, irodabútor, gardrób, hőszigetelt FA nyílászárók , belső ajtók. A huzat tipikus oka a rosszul beállított, azaz lógó műanyag ablak, ajtószárny és a működtető vasalat (zár).


A SOLARLUX a lapozható üvegfalak és a harmonika nyílászárók specialistájaként,a legmagasabb használati értéket és minőséget garantálja vásárlóinak.

Hagyományos és hőszigetelt. Teljes körű helyszíni munkavégzés Erkélyek üvegezése felújítással, festéssel. Katedrál és savmart. Kezdőlap Ingyen üvegezés?


Tevékenység Üvegminták Elé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések