2018. június 8., péntek

Részecskeszűrő tisztítás győr

Belföldön rengeteg szerviz küldi hozzánk tisztításra a részecskeszűrőket, de természetesen magánszemélyek is élnek a lehetőséggel! RÉSZECSKESZŰRŐ TISZTÍTÁS , KATALIZÁTOR TISZTÍTÁS GYŐR. Győr , Tárogató utca 15. A legtöbben bólogatva mondanák erre, hogy „Mert ingyen van”. A részecskeszűrő szerepe az, hogy az égés során keletkezett káros anyag kibocsátást csökkentse.


Szinte már hivatásszerűen űzzük a spórolást.

Ne legyünk azonban ennyire anyagiasak. Kreatívak is vagyunk – főleg, ha ezáltal pénzt takaríthatunk meg… Lássuk akkor, hogy is néz ki a részecskeszűrő tisztítás házilag. A szűrőket nem vágjuk, így a legszigorúbb műszaki vizsgán is 1-ban elfogadják!


Vállaljuk rendszerelemek cseréjét, csövek javítását, hibás rendszer diagnosztikáját. Klímagáz lefejtést, klíma feltöltést korszerű automata géppel, gáz tárolásával javítás idejére. Időszakos klíma karbantartást, mint autó klíma fertőtlenítés, autó klíma tisztítás és autó klíma szűrők cseréje.


Dízel részecskeszűrő tisztítás (DPF), professzionális géppel, ami biztosítja a kifogástalan eredményt. FAP adalék kapható.

Garancia év kilométer megkötés nélkül. Személyautók, teherautók, buszok, kamionok, mezőgazdasági gépek részecskeszűrő tisztítása valós garanciával. Csereszűrő hiánya esetén a gyártó környezetvédelmi felárat számol az új szűrőre, melynek összege típustól függően 80Euro-tól 180Euro-ig alakul. Nemzetközi előírásoknak megfelelően autónkban öt évente, illetve százezer kilométerenként kötelező ellenőriztetni.


Szükség esetén a szerviz először diagnosztikai eszközökkel megméri a kocsi állapotát, majd kezdetét veszi a részecskeszűrő tisztítás. SCR katalizátor tisztítás. Partnereinket, hogy gépparkunk újabb családtaggal bővült. Leszerelt állapotban hozott részecskeszűrő tisztítását illetve felújítását.


DPF tisztítás Kipufogógáz utókezelő rendszerek Új szolgáltatás ! Klímakompresszorok A Turbo-Tec legújabb ajánlatai között már a klímakompresszorok is megtalálhatóak. Részecskeszűrő tisztítás 1 hatékonysággal. Milyen dokumentumokat kapsz a részecskeszűrő tisztításról? Megnyitottuk szervízünket.


Maruzsi-Tech Plusz Kft. Budapest, Rákospalotai határút 14. Ennek köszönhetően nem meglepő, hogy sikeresen megtisztítják a hozzájuk behozott eldugult részecskeszűrők szinte mindegyikét, ráadásul 20e km garanciát is vállalnak a. CHIPTUNING cégek száma több mint 300.

Te mennyire vagy szakértő? Tökéletes autóhoz a legjobb beállítás kell. Mi olyan beállításokra specializálódtunk, amelyek biztonságosak, mégis kihozzák autóból a maximumot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések