2018. június 29., péntek

Furnérozott bútorlap

Az ígényes bútor egyik alapanyaga a furnérozott faforgácslap. Gyorsan felhasználható, könnyebb mint a tömörfa és olcsóbb is, mégis azonos hatású vele. Megmarad a fa egységes, szép rajzolata megtartván annak természetes hangulatát. A nyolc alap fafaj raktárról rendelhető azonnal (tölgyből például különböző minőségben), a magréteg pedig igény szerint lehet forgácslap, rétegelt lemez, MDF vagy akár lécbetétes bútorlap is.


Furnérozott bútorlap

Partnereink 2–hetes átfutási idővel, tetszőleges fafajból, tetszőleges magréteggel rendelhetnek furnérozott lapokat. Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. A megadott bruttó ár táblára vonatkozik.


A bútorlap újabb csoportja a különböző anyagokat “helyettesítendő” bútorlap csoport. Csakúgy, mint a fa színű bútorlap csoportnál, itt is jellemzően két kategória különül el. A fém vagy textil mintázatú bútorlap , ahol a bútorlap színének megalkotói egyértelműen az.


Hordozó anyag, felépítés: Faforgácslap hordozóanyag, mindkét oldalon mm vastag késelt színfurnér. Ilyenkor nagy felületek is lehetnek hepehupásak, ezért a fent leírt csiszolási mód után, az egyenetlenségeket ki kell egyenlíteni fatapasszal, vagy. A színfurnéros laptermékek maganyaga forgácslap, rétegelt lemez, vagy MDF lap, amit egy vagy mindkét oldalról késelt színfurnérral borítanak és kontakt csiszolnak. Az MDF bútorlap Az MDF-lap farostból, nagy nyomáson, gyantával vagy anélkül préselt bútoripari alapanyag, fa-agglomerált lap.


Az MDF előnyei Sima felület Ez az anyagtípus a forgácslapok elterjedését követte. Míg a forgácslapok alkotó elemei között nagyok voltak a pórusok, ezért szinte lehetetlen volt egy tetszetősen sima. Pácolni és lakkozni lehet, ezen felül a furnéranyag rajzolata, erezete befolyásolja a végeredményt.


Furnérozott : Valódi faborítású bútorlap vagy MDF. Elvileg minden fafajta színének megfelelő pác kikevertethető, és lakkból matt vagy fényes több erősségű is választható. Die Seite wird automatisch neu geladen, wenn diese Felder ausgefüllt werden. Anzahl der Artikel pro Seite Rendezés.


A konyhabútor anyaga lehet laminált bútor lap , Mdf lap, furnérozott bútorlap vagy természetes fa. Ha további tanácsokra, megoldásokra kíváncsi, készséggel állunk rendelkezésére. Gyöngyvirág utca 18. Fábafém Bútorvasalatgyártó Bt.


Mezőberény, Orlai - Petrics utca 12. Betétanyag súlykalkulátor. Budapest, Hűvösvölgyi út 98. A kalkulátorban számított értékek csak tájékoztató jellegűek, melyekért felelőséget nem vállalunk.


Az értékek a felhasznált anyagoktól függően változhatnak. Laminált faforgácslap ( bútorlap ) Budakeszi átvétellel, Bio fenyő 4FS 24. Felhasználási terület: bútorgyártás, korpusznak kivál.


Furnérozott bútorlap

Kontaktcsiszolt furnérozott faforgácslap, bútorlap Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Vékony falemezek egymásra merőleges elrendezésével, és ragasztásával létrehozott bútorlap. Rendkívül masszív, jó teherviselő és megmunkálható anyag, mégis aránylag ritkábban használt bútoripari termék, aránylag magas négyzetméter árának köszönhetően.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések