2018. június 19., kedd

Járható padlás szigetelés

A padlásfödém szigetelés megspórolja Önnek ezt a pénzt. Biztosan rémlik még valami a fizika órán tanultakból,. A l épésálló szigetelés kialakításánál a fő hangsúly a megfelelő hőszigetelő képessége, illetve a mechanikai igénybevételek tűrésén van.


Járható padlás szigetelés

Az Austrotherm Padlap alkalmazásával a födém hatékonyan, gazdaságosan, kis önsúllyal, házilagosan is szigetelhető, és a padlás tárolási szerepe is megmarad. Alkalmazás Az AUSTROTHERM Padlap hőszigetelő lemezek egy rétegben alkalmasak padlók, padlások, búvóterek állandó vagy ideiglenes hőszigetelésére. Tudjuk ,hogy a meleg felfelé száll tehát ha jó szigeteléssel látjuk el padlásunkat jelentős megtakarítást és komfortérzet emelést érünk el.


Padlás szigetelés Hasonlóan a födém szigeteléshez itt is fontos a hőszigetelés. Megkülönböztetünk járható és nem járható padlás szigetelést. Ez sokkal egyszerűbb, mint amennyire komplikáltnak tűnik így első olvasásra.


A padlás szigetelése általában a padlásfödém felső síkjára, vagyis a padlás padójára helyezett hőszigetelést jelenti, mely az épület felfelé történő hőveszteségét csökkenti. A födém hőszigetelése nemcsak télen, hanem nyáron is jó szolgálatot tesz. Hőszigetelt, járható padlás házilag Terveztem egy ismerős házaspárnak egy tető átalakítást a meglévő kockaházukra, a sima sátortető helyett.


Kérésük az volt, hogy az egész tetőtér később beépíthető legyen lakótérnek, így kapott egy emelt térdfalas tetőszerkezetet. Fűtési kiadásainknak jelentős -a ugyanis a szigetelés nélküli,- vagy éppen nem megfelelően szigetelt födémen, padláson át szökik ki a zsebünkből. A padlás utólagos szigetelésekor elsősorban a szálas szerkezetű hőszigetelőket, a kőzetgyapotot vagy pedig az üveggyapotot érdemes használni. Ha nem járható padlástérre van szüksége, akkor a szigetelő megvásárlásán túl szüksége lesz még párazáró fóliára a szigetelő alá, és páraáteresztő fóliára fölé. A szigetelés nem lesz lépésálló, nem keményedik meg, mivel levegő van közötte ami a kíváló szigetelést biztosítja.


A cellulóz szigetelés nem tartalmaz se ragasztóanyagot, se vizet, sőt a hozzáadott bórsavnak köszönhetően az anyag nagyon száraz. A fa esetében a padlás szigetelés legtöbbször valamilyen szerves, szálas szigeteléssel történik. Ezek nem szívják fel a nedvességet, rágcsálók sem szeretik. Lépésálló hőszigetelés akció - aljzatbeton, lapostető, padlás , padlófűtés hőszigetelés: Különböző léspésálló szigetelés típusokból választhat aljzat szigeteléshez, lapostetőhöz, járható padlás térhez, padlófűtéshez. A szigetelés a födém alá is kerülhet, lécváz közé, szerelt vagy függesztett álmennyezet fölé.


Ilyen módon tárolótérként megőrizhető a padlás , emellett esztétikus, bontható stb. A páratechnikai réteg itt is lényeges, lécvázas szerelt mennyezet esetén könnyen elhelyezhető. Hőszigetelő rendszer, üveggyapot, kőzetgyapot, ásványgyapot, polisztirol, országos szállítással!


Szigetelőanyag akció! Jelentős mértékben csökkenthetjük egy jól megválasztott hőszigetelési technológiával fűtési és klíma költségeinket. Az Airrock LD kőzetgyapot lemez nem járható padlásfödémek, záró födémek hőszigeteléséhez használható. Különösen kedvező az alkalmazása gipkarton válaszfalak betéteként, ahol magasabbak az akusztikai, és tűzvédelmi követelmények. Járható vagy nem járható lesz a födém ? Lépésálló polisztirol akció, járható padlás szigetelés , lapostető szigetelés , házhoz szállítva a legjobb árakon!


Hova jó a kőzetgyapot szigetelés ? A fűtési költségek leszorításának leghatékonyabb módja a családi ház minél nagyobb mértékű szigetelése. Walter faipari Kft. Rádóckölked nevében, nagyon köszönöm a gyors és korrekt felmérés után a kivitelezést. A munkánk zökkenőmentes volt a szigetelés ideje alatt is. Végeredmény pedig egy tökéletesen összefüggő palatető.


Már most érezhetően kellemes hőmérséklet alakult ki a csarnokban. Linkcsere építőipar témakörben. Lépésálló padló vagy padlás szigetelésére alkalmazott változata az EPS 100.


A lábazat hőszigetelésére XPS típus használatos. Webáruházunkban az EPS 8 EPS G és XPS változatok nemcsak külön hőszigetelő lemezként, hanem rendszerben is megvásárolhatóak, ahol a szükséges segédanyagot összeállítottunk Önnek egy alaprendszerbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések