2018. június 11., hétfő

Hideg burkolat

A megfelelő hidegburkolat , kerámia burkolat (csempe, padlólap) kiválasztása nem is olyan egyszerű, hisz éveken keresztül elégedettek szeretnénk lenni a burkolt felülettel, mind minőségileg, mind esztétikailag. Több szempontot figyelembe kell vennünk a kiválasztáskor és a kivitelezés során is, mert a hidegburkolatok. A megfelelő burkolás kiemelten fontos része a folyamatnak, ezért érdemes alaposan megfontolni milyen stílusú és minőségű burkolatot választunk otthonunkba. Az alábbi oldalon szeretnénk segítséget nyújtani a hideg –és melegburkolatok megfelelő kiválasztásához.


A melegburkolatok két nagy csoportra oszthatók.

A választott burkolat mellett természetesen a rögzítéshez szükséges anyagok is igen fontosak mind minőség, mind esztétikum szempontjából. Míg régen a malter rögzítette a csempéket, addig ma már korszerű ragasztók sokaságából lehet választani, ám itt sem mindegy, milyet alkalmazunk. A hidegburkoló szakembernek. A legszebb burkolat ezer forint alatt - Ha az egész lakás felújítását nem is terveze szívesen megválnál a foltos padlótól vagy a repedezett csempétől?


Ehhez azonban az is kell, hogy megfelelő színvonalú legyen a megoldás. Sajnos ezt a szempontot a vevők nem mindig veszik figyelembe, hanem inkább a burkolatok esztétikumával törődnek. Egybefüggő burkolat táblák méretét több tényező is befolyásolja, de erről a dilatáció kérdését taglaló burkoló, burkolás oldalon olvashat továbbiakat!


Burkoló ragasztás helyes módszere: Ahhoz, hogy egy burkolat tartós tudjon maradni, a jó minőségű burkoló ragasztó az egyik legfontosabb kellék.

BAUHAUS Online-Videoworkshop Informatív, szakszerű és kompetens. Videoworkshopunk segítségével perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek megkönnyítik munkáját a ház. Hidegburkolatok vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Padlólapok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Panellakásunk konyha részét burkolták nálunk a fiúk, és sok hasznos tanácsot adtak burkolás előtt, hogy hol érdemes a csempét-járólapot megvásárolni, illetve segítettek a burkolat minta kiosztásában is. A remek minta még ma is nagyon tetszik a konyha közepén, amit minden vendégünk is dicsér :) Örülök hogy. Mindenkit nagy szeretettel köszöntünk a burkolat. Internetes portálunkon!


Belső és külső terek padlóinak és falainak burkolására, dekorlására alapanyagok hatalmas választéka áll rendelkezésünkre, így szinte csak a képzelet (és a költségkeret) szabhat határt az egyedi megoldásoknak. A burkolat nevét úgy kapja, hogy hideg érzetet generál. Ide tartoznak: - Kerámia burkolat - Porcelán burkolat - Kő burkolat - Kő anyagú burkolatok Fontos szempont a megfelelő hidegburkolat mellett a prémium minőségű ragasztó anyag megválas.


Fugázásnál ügyelni kell a fugakép kialakitására,és a járolap tisztára mosására. Egy rosszul elvégzett fugázás elronthatja a teljes burkolat képét és minőségét. Ausztriában vállaltam munkát, ahol teljes körű külső és belső burkolást végeztem. Kerámiaburkolat: A kültéri burkolatok közül a legelterjedtebb és hosszú távon is megbízható burkolat , amelynek lerakásával házilag is boldogulhatunk.


A stílus kiválasztásán túl figyelembe kell vennünk a biztonságot, azaz a csúszásmentességet és a tartósságot, vagyis a kopás- és karcállóságot is. Kültéren megnő a balesetveszély is, így hasznos, ha ide is csúszásmentes burkolatot választunk.

A megfelelő lejtést, a beton szigetelését és a dilattációt ideális esetben már kialakította a teraszt építő kőműves, de ezek hibái még orvosolhatóak a burkolat lerakása előtt. Burkoló munkadíjak segítik a fürdőszoba felújítás, átalakítás várható költségeinek ismeretét. Kültéri járólapok a Praktiker kínálatában. Változatos és strapabíró kültéri gres járólapok több színben is elérhetőek.


Látogasson el webshopunkba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések