2018. június 26., kedd

Gv 35 bitumenes lemez ár

Elfelejtette jeszavát? Nincs még profilja? Szigetelés webáruház. GV H Bautekt bitumenes vízszigetelő lemez. CikkszáRaktáron. Az ár a -os áfát tartalmazza.


GYÁRTÓ: Dechtochema: MÁRKA: GV : TERMÉKLEÍRÁS: A termék alkalmas aljzat és oldalfal szigetelésre! Villas GV - bitumenes vízszigetelő lemez. Lapostetők csapadékvíz elleni szigetelésekor alsó, alátét vagy a közbenső rétegben is remekül használható.


A ragasztott tetőszigetelő rendszereknél az alapozó bevonat egy hidegen folyékony bitumenes megoldás, vagy egy bitumenes emulzió, amit a födémszerkezetre visznek fel. Megköti a port és ezáltal jobb tapadást biztosít a födémszerkezet és a ráfektetett szigetelőrétegek között. Kedvező összetétele miatt a Fimizol expressz.


Az átfed Ksávokat minden A termék megjelölése és valacsony szilárdság, alacsony vüvegfátyol hordozó réteg va GVlemez nem ajánlott va lemez súlya kg-ban GV35. Kiváló a talajnedvesség elleni szigetelésre. IcoPal Hydrobit GVoxid bitumenes vízszigetelés. Tartalmaz adót. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.


GYÁRTÓ Dechtochema MÁRKA GV TERMÉKLEÍRÁS A termék nbsp;alkalmas aljzat és nbsp;oldalfal szigetelésre! Hagyományos hegeszthető bitumenes lemez oxidált bitumennel. Alkalmazás: A lemezt önálló vízszigetelésre alkalmazhatjuk olyan területen, ahol nem áll fenn a szakítóerő hatásának veszélye. Húzóerőnek ellenálló lemezekkel kombinálva lapostetők vízszigetelő rétegrendjének belső rétege. Hegesztéssel, esetleg.


Hideg időben történő felhasználás esetén a terméket a beépítés előtt órán keresztül temperált térben (min. 12° C fok hőmérsékleten) kell tárolni. BITUMENES VÍZSZIGETELŐ V 1X10M ÜVEGFÁTYOL BETÉT és még termék közül választhat a kategóriában. Bitumenes tetőfedések vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Charbit GV -hegeszthető bitumenes lemez. A lemezt önálló vízszigetelésre alkalmazhatjuk olyan területen, ahol nem áll fenn a szakítóerő hatásának veszélye. Kérje ajánlatunkat!


Saját forgalmazású lapostető szigetelő lemezek – kedvező árak. APP modifikált bitumenes vízszigetelő lemez kínálat akciós áron. GV H Bautekt bitumenes vízszigetelő lemez.


Merev, mozgásra nem hajlamos födémen készülő nem járható tetőszigetelések kétrétegű bitumenes lemez csapadékvíz-szigetelésének felső rétege, záró lemeze. Icopal hegeszthető bitumenes lemez Basic GV 35. Ft,-Jobb árat szeretnék!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések