2018. június 15., péntek

Pir érzékelő

Pir érzékelő

Az érzékelő (a hagyományos tranzisztoroknál is alkalmazott) fémtokban helyezkedik el, amelynek a tetején egy infraszűrővel ellátott kis ablak van. A passzív érzékelő áramköri kialakítása mindent tartalmaz a nagystabilitású működéshez. A működés szabályozható az ismétléskiválasztó jumper, a késleltetésállító potméter és az érzékenység beállításával. A fresnel lencse eltávolításával egyszerű jelenlét érzékelővé alakítható át. DG-passzív infravörös érzékelő beltéri használatra.


Pir érzékelő

A fejlett jelelemzési algoritmusnak köszönhetően nagyon stabil működésű és alacsony hamis riasztás szinttel rendelkezik. Az áru leírása szín fehér észlelési szög 180° érzékelési távolság m kapcsolási idő min. Akciós Mozgásérzékelő ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Az érzékelő a főegységhez vezeték nélkül csatlakozik és így megóvja Önt a kábelozással járó gondoktól. Funkciói: érzékeli a. Vásároljon online az RS-nél.


A magaskapacitású bépített akkumulátornak és a beépített érzékelőnek köszönhetően a rejtett kamera napon át működik! Az elegáns óraszerkezet ideális kiegészítője az összes belső térnek és a széles látószögnek köszönhetően akár ° -ig is, a fényképezőgép az egész helyet lefedi. Ezek viszonylag olcsó szerkezetek, nem csoda, hogy széles körben elterjedtek. Egy jól elhelyezett érzékelő akár egy nagyobb helyiséget is képes „belátni”, így akár kapcsolási, akár riasztási funkciót szolgálni.


A sétateszt megkönnyítésére a DS7érzékelő nagy hatékonyságú riasztó LED-kijelzővel van felszerelve, amely a teljes lefedettségi területen látható. Lehetőséget nyújt két különböző észlelési szint beállítására valamint a védett terület módosítására cserélhető lencsék alkalmazásával. A projekt továbbfejleszthető digitális kimenetek be ill. IC-re nincs szükség többé.


Jellemzők és elektromos, villamosság, barkács, mérőműszer, elektronika, kábel, vezeték, izzó. Digitális kimenet javítja a teljesítményt. Itt tűnik ki a leginkább.


PIR mozgásérzékelő. Az akusztikus üvegtörés érzékelő az üveget ért ütés, és az üvegtörés hangját azonosítja. A szenzornak köszönhetően érintés. A bejárati ajtónál kiválóan használható a szenzoros lámpa, pontosabban a mozgásérzékelős lámpa.


Pir érzékelő

Ezek a lámpák képesek a beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően automatikusan bekapcsolni, bármikor ha valaki közeledik az érzékelőhöz. Lézeres beállító eszköz VE7xx-as mozgásérzékelőkhöz, a méteres folyosó karakterisztika helyes beállításához. Az eszköz bepattintható az érzékelő hátlapjába. Ismertető A mozgásérzékelő max. Ez teszi alkalmassá otthoni területvédelmi rendszer kiépítésére.


A TME több mint 8alkalmazottat foglalkoztat, akik szakszerű segítséget nyújtanak a megrendelési folyamatok összes szakaszában. Amikor az érzékelő érzékeli a különbségtételt a két nyílás között, ez impulzust okoz, amit mozgásnak érzékel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések