2018. június 27., szerda

Automata ajtó

Toló automata ajtó. Számos megoldás közül a toló automata ajtó a leginkább elterjedt konstrukció. Egy és kétszárnyas kivitelben is készül. A világ egyik legnagyobb automata ajtó specialistája - a svájci record konszern - az automata ajtók szinte teljes skáláját felöleli.


Portfóliójában megtalálhatók a hagyományos, teleszkópos, harmonika, szögben záródó, íves, forgó mozgású ajtók, s kivitelüket tekintve ezek hőszigetelők, nem hőszigetelők, keret nélküliek, osztott, vagy tele paneles verziók.

Partnereink maradéktalan elégedettségének záloga a berendezések üzembiztos működésének biztosítása éjjel-nappal. Ezt szem előtt tartva folyamatosan fejlesztjük szerviz-szolgáltatásunkat, bővítjük alkatrész készletünket. Lehet nagy forgalmú.


This video is unavailable. DITEC fotocellás ajtó rendszerek. A videóból megtudható, hogyan lehet méretre vágni és az.


A robusztus STA automata ajtó különösen alkalmas speciális bejáratok és nehéz ajtószárnyak megmozgatására. A hajtástechnika különösen stabil és megbízható, az automata ajtók piacán meghatározó szerepét évek óta sikeresen őrzi.

Az STA automata tolóajtó ideális megoldás a nagyméretű nyílásokra tervezett. A LABEL automata ajtó nagyon sok különböző funkciójú épület bejárataként, belso elválasztó ajtajaként bizonyított már. Csendes, precíz működésével hosszú hosszú éveken át szolgálja az épület üzemeltetőjét. Cégünk munkatársai díjmentes szaktanácsadással segítenek a legoptimálisabb megoldás kialakításában.


Kecskemét környéki vállalkozó, hogy felújítja a helyi gokart pályát és szeretne az ott lévő épületre 3-darabot vásárolni automata ajtóinkból. Mivel ezek néhány érdekeltségén már közel egy évtizede bizonyították a tartós. Igényes toló automata ajtó kivitelezés, karbantartás és szerviz. Az automata küszöb egy nagyon hasznos szerkezet, mely számos kellemetlen problémára nyújt megoldást úgy, hogy közben szinte észrevétlen marad.


Automata ajtó szerviz - Bercsényi utca 9. Az automata küszöb az ajtó aljára szerelt légzáró szigetelő eszköz, mely az ajtó lapjából az ajtó becsukásakor lefelé kinyúlik és az ajtó alatti rést tökéletesen lezárja. Köszöntjük oldalunkon. Szakmailag felkészülten és elkötelezetten a munka és az Ön illetve Cége elvárása iránt, várjuk megbízását ipari kapu, ipari gyorskapu, automata ajtó , sorompó, lakossági garázskapu, kapunyitó automatikák, parkoló rendszerek és beléptető rendszerek telepítésével kapcsolatban. Directed by Gabe Ibáñez.


With Antonio Banderas, Birgitte Hjort Sørensen, Dylan McDermott, Melanie Griffith. Human race is at edge of the end. Robot race is at edge of the beginning. Hasonlítsa össze az árakat!

A record FTA automata harmonikaajtó alkalmazható azokon a helyeken, ahol a hagyományos automata ajtó nem építhető be. Ilyen helyeken a harmonikaajtó nyújtja a megoldást. Ez lehet akár folyosó is, mely szinte teljes szélességben átjárható marad.


Ezt az ajtótípust oly módon tervezték, hogy akár szűk helyekre utólag. Ma már nem divat faküszöböt tenni a beltéri ajtó alá, senki nem akar esni-kelni egy, a padlóból kiálló fadarabban, ráadásul a mesterséges felületű ajtóknál (laminált, CPL) külön problémát jelent a színazonos tölgyfa küszöb megvalósítása, egy olyan modern Ajtóház beltéri ajtóknál mint pl. Baltimore, vagy a Monte Carlo. Európában az első ajtó - és kapuautomatika gyártó volt.


A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a cég termékei világszerte a csúcstechnológiát képviselik. Az automata tolóajtó az érkező vagy távozó emberek előtt kinyílik, majd automatikusan becsukódik. Ez utóbbi egyben azt is jelenti, hogy soha nem felejtődik nyitva az ajtó.


Télen ez kimondottan előnyös, hiszen az automata ajtó nem engedi kiszökni a meleget. Persze, amennyiben nyáron hűtjük a belteret, akkor szintén hasznos. Az automata működtetésű fotocellás ajtó korszerű és elegáns megoldás, amely a nagyobb forgalmat bonyolító épületek bejáratánál ma már szinte alapvető elvárás.


Ideális bevásárló központok, szállodák, bankok, autószalonok számára, de fotocellás ajtó hatékonyan alkalmazható nagy átmenő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések