2017. szeptember 18., hétfő

Trapézlemez

Legolcsóbban a gyártótól! Trapézlemezek, cserepeslemezek és kiegészítők forgalmazása. T14-es falra RAL színekben.


Sűrű mintás, a régi alumínium trapézlemezek hatását keltő trapézlemez. Közvetlenül a gyártótól.

Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! A mm anyagvastagságú színes trapézlemez a tetőszelemenekre erősítve praktikus és egyben esztétikus tetőburkolat. A eco típusú trapézlemez után az egyik legjobb költséghatékonyságú trapézlemez.


Kevesebb bordázattal rendelkezik, viszont a borda közi merevítés és a trapézprofil oldalfában található enyhe hajtás merevséget ad a trapézlemeznek. Elsősorban olyan ingatlanok tetejére javasoljuk, ahol fa szerkezettel van kialakítva. Az ön által megadott méretekkel, színnel és profillal vállaljuk trapézlemezek rövid határidővel való gyártását!


A LemezOutlet azzal a céllal jött létre, hogy az ipari és lakossági vásárlókkal is megismertesse a fémlemezes termékekben rejlő lehetőséget, kiemelve a trapézlemez , cserepeslemezt, szendvicspanelt, ereszcsatornát és szelement.

Ttrapézlemez nagy színválasztékban, fényes illetve matt kivitelben is elérhető. A trapézlemezek közel m hosszú gépsorokon készülnek. Az ár bevonat illetve lemez vastagság fügevényeben változhat. Rendkívül sokoldalúan felhasználhatók: nemcsak otthonok, garázsok és gazdasági épületek tetőfedésére, de homlokzati burkolatként is használhatók, illetve akár kerítésként is beépíthetjük ezeket.


Ihász Mérnökiroda Kft. T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl.


Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! Tetőfedő (vízelvezető horonnyal) és homlokzati trapézlemez a T-Economichoz hasonlóan érdekes mintázattal és kiegészítő formaelemekkel.


Ez megerősíti a szerkezeti merevséget és reprezentatív, de nyersességét megőrző megjelenést biztosít. Gyakran használják fel benzinkutak tervezésében, alkalmazást nyer silók. Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak.


Acél szelemen és minőségi trapézlemez karc-stop bevonattal, korszerű szendvicspanel többféle védőréteggel az Épületburkolatok Kft.

Hullám-, trapézlemez és tartozékai. A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek. A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell. A T8-as profilú trapézlemez hasonlóan a T7-es trapézlemezhez jellemzően kerítések, homlokzatok, vagy mennyezetek kialakítására, ritkábban tetőfedésként is használatos. A kerítéstartó lécre vagy fém szelemenre a trapézlemez rögzítése történhet popszegeccsel vagy az általunk forgalmazott önmetsző csavarral, ami a választott trapézlemez színében is kapható.


Cégünk országszerte vállalja az általunk gyártott trapézlemez termékek kiszállítását körfuvarban, vagy egyedi kérés alapján. Az áruszállítás költségeiről elérhetőségeinken érdeklődhetnek, vagy kérhetnek árajánlatot weboldalunkon keresztül! A teherhordó trapézlemez magas bordájú trapézlemez , ami nagy fesztávot képes áthidalni alátámasztó szerkezet nélkül.


Előnye, hogy a lemez kezelt hátoldala önmagában kész felületet ad a födém alján is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések