2017. szeptember 1., péntek

Kapu távirányító budapest

Kapu távirányító másolás hétvégén is? Természetesen a válaszunk igen. A hétvégi szombat vasárnapi nyitvatartást azért találtuk ki hogy aki hétköznap dolgozik vagy este óráig nem érne ide annak is opciói legyenek a távnyitó másolásra. Bár üzletünk hétfőtől péntekig reggel órától este óráig nyitva tart ez nem jelenti azt, hogy valaki. Kapu , garázskapu, kapunyitó motor javítás.


Mechanikai és elektromos hibák elhárítása.

Garázskapu szerviz, garázskapu rugócsere, bowden csere. Sorompó javítás, karbantartás. Meglévő rendszerek karbantartása. Ezen az oldalon megtalálja az összes általunk forgalmazott távkapcsolót.


Kérem csak a korábbi távkapcsolóval teljesen megegyező típust vásárolja meg! Ahol lehetőség van cserére, ott jelezzük a termék leírásánál, ezt kérem minden. Az elektromos kapu javítását általában 1-napra, ha a napi szervíz útba beleesik, akkor akár az napra is vállalunk. Hétvégén, és óra után nem dolgozunk, és címet sem tudunk felvenni.


Mikorra pótolni kellene, jó esetben, évek telnek el, lehet hogy nem gyártják már a távirányítót, vagy aki telepítette már valami egész mással foglalkozik.

Elektromos kapunyitó szaküzlet és márkafüggetlen szakszerviz. Kapunyitó szettek, motorok, kiegészítők, távirányítók, alkatrészek, vasalatok, garázskapuk. Minden csak egy kattintásra. AKCIÓS Proteco kapunyitó szettek. Járványidőszak alatt munkavégzés Kedves Ügyfeleink!


Budapest Üllői út 565. További intézkedésig kollégáink a jelenlegi időszakban is dolgoznak és helyszíni kilátogatással javítják az elromlott kapunyitó berendezéseket. Nice kapunyito kapu nyito taviranyito elado: Elado ugrokodos nice taviranyito ! A termek ujj megmaradtkerem tekintse meg tobbi hirdetesemet is! Elérhetőségeinken érdeklődhet szolgáltatásaink, és termékeink után. Szolgáltatás és rendelés leadása telefonon nyitvatartási időnkben, e-mailben a nap órájában van lehetősége.


Ha a kapu távirányítón nincs felirat, akkor meg kell próbálni beazonosítani a kapu működtető automatika gyártóját, ez így sok esetben működik, de néha a kapunyitó automatika és a kapu távirányító nem kompatibilisek egymással. Ha nincs felirat a motoron (típus, gyártmány), akkor le kell venni a motor burkolatát és be. TV távirányítók TV távirányító.


Első lépésként a baloldali listából vagy a lejjebb található ajánlatokból választhat. Távirányítók a távirányító specialistától! Az automatika önzáró hajtóműve áramkimaradás esetén is biztosítja a garázskapu zárt állapotát.


A minőségi automatika fokozatosan gyorsítva indul és lassítva áll meg (lágy indítás és megállás), kímélve a garázskapu.

Nagy hatótávolságú kapunyitó és csörlő távirányító szett MCS-114R 12V Két relés kimenettel szerelt ugrókódos távirányítós vezérlő, mely univerzálisan használható szinte bármilyen távirányításra, de kimondottan ajánlott elektromos kapuk és zárak valamint csörlők távirányítására is. Cégünk Hivatalos NICE - VIDUE - SMES - REWLEX márkák magyarországi képviselete és márkaszervize, ezen kívül szinte minden típusú ipari kapu és kapunyitó automatika, vezérlőelektronika szervizelését karbantartását vállaljuk. Tanítható, kisméretű, modern! Univerzális, tanítható távirányítók. Nice tolókapu és úszókapu valamint szárnyaskapu szettek.


Kiemelt szetteink távirányítóval vezérlő és vevőegységgel, valamint biztonsági infrasorompó, fotocella párral! Forgalmazott márkák: CAME kapu nyitó motorok, automatika, NICE kapu mozgató motorok, automatika, KLING szekciós garázskapu, REWLEX garázskapu. Faerezet mintás garázskapu, garázsajtók, Liftmaster garázsnyitó automatika, KLING, V(VIDUE) és NICE kapu.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések